Supermoto nedir ne ise yarar ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
https://www.visordown.com/news/industry/hypermotard-698-mono-rve-voted-most-beautiful-bike-eicma

Sozde bu model eicma nin en guzel motoru secilmis..dukatin pr calismasi tabiki bunlar,hintli/paki mi tuttular oy vermesi icin bilmiyorum.

Bu motorun aynisinin tipkisini ktm zaten yapmisti..motoru turunun ilk ornegimisss..desmo ve tek silindir olunca ilk ornek oluyor galiba..

Neyse,

Abi dukati bu motor icin bayaa reklam yapti ama bu motorun amaci nedir ben anlamadim

90 cm, duz sele,gagali magali,fotolara bakiyorum ustune binenler akrobasi yapiyor, seleye cikiyor,amuda kalkiyor falan.

Cozemedim..,ktm ninkini de cozememistim zaten.Naked turu varken kim napsin bunu bilmiyorum.
Bu motor satmaz dukati..

18-20 yasa hitap ediyor, onlarda bu yuksek fiyati veremez.

Son düzenleme:
zenginlerin oyuncağı diyelim.baya baya sevildi bu arada egzosla birlikte tek silindirde 85 beygir veriyor:) kafaya değil ...ne geçer sayko bir makine.cidden sürmesini bilenlere hitap ediyor üst seviye motor.satıcakmı satar gibi duruyor bayılmış millet.bende hayranıyım hypermotard özellikle bitiyorum tipine şekline alırmıyım almam:) bu tip motorlar nedense inanılmaz çekici geliyor banada sayısı çok az olduğu için diyorum.en güzeli seçilmesi heleki şu dönemde hiç şaşılcak bir şey değil mt09 duke990 ı gören bunu açık ara 1. seçer:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tam itlik kopukluk makinesi. Bu bende olsa yolda paso dede ezerim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ülen Hırbocum paran yok anlamasın tabi seni fakir. Para ezmeye yarayan bir makine. Alıcan vercen kıbacı, vercen kırbacı. Yanlaya yanlaya alcan virajı. Orgazm makinesi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tam itlik kopukluk makinesi. Bu bende olsa yolda paso dede ezerim.

Like yetmezdi buna bayaa guldurdun tommmmy :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

Ülen Hırbocum paran yok anlamasın tabi seni fakir. Para ezmeye yarayan bir makine. Alıcan vercen kıbacı, vercen kırbacı. Yanlaya yanlaya alcan virajı. Orgazm makinesi.

Vay vay vayy

Su yazilanlardan sonra eksisozluk te nerdeyse hergun karsima cikan "motorcularin trafik teroristi olmasi"
basligina hak verir duruma geldimm.

Dede ezen mi ararsin, yanlayan ziplayan lastik yakannn.

Vay beee yaxik yazik.

Daha dune kadar 4 silindir ovuyodyz ne oldu da hepimiz tek silindir hayrani oldu anlamiyorum.
BoraKara nin tek silindir ile ilgili yemini hatirlatirimm,adam ölüyormyus titresimden

Son düzenleme:
Nakeda göre uzun amortisör çalışma aralığı ve tel jantı ile haifif araziyede giriyor kaldırımlardan atlıyor gibi avantajları var bence harika

Motosikleti
Abi şakamı yapıyorsun. bizi mi makaraya mı alıyorsun anlamadım. Makine pist makinesi sinyal yok bir şey yok. Bununla yola çıkanın ya totosu demirden, yada beyni.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Benim iki araba ve üç motor koyacak bir garajım, öyle bir garajı olacak bir evi ve o garajı dolduracak kadar aracı alacak param olsa alacağım üç motordan biri olabilir Hırbonen. Yaş da 50 oldu, böyle bir motoru 5 yıl içinde sürdüm sürdüm. Süremedim ise artık para olsa da olmaz o işler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi şakamı yapıyorsun. bizi mi makaraya mı alıyorsun anlamadım. Makine pist makinesi sinyal yok bir şey yok. Bununla yola çıkanın ya totosu demirden, yada beyni.

Sinyali var ya, alttaki fotolarda gorunuyor.
Ama yorumun hosuma gitti, dedigin gibi anca pistte kullanilacak zengin oyuncagi gibi duruyor.

Bilirsin,zenginler ne yapacagini sasirmis durumdadir cogu zaman.

Son düzenleme:
Motosikleti
Benim iki araba ve üç motor koyacak bir garajım, öyle bir garajı olacak bir evi ve o garajı dolduracak kadar aracı alacak param olsa alacağım üç motordan biri olabilir Hırbonen. Yaş da 50 oldu, böyle bir motoru 5 yıl içinde sürdüm sürdüm. Süremedim ise artık para olsa da olmaz o işler...

Cıkk ııh. Bunu sürecek adam şu an sahip olduğunu da öyle sürer, ama hep ama az. Bunu sürecek adamın içinde olacak. Şimdi bile biraz arka sarsın götü başı oynasın demiyorsan, sonrası içinde olmaz. Parayla olacak iş değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
zenginlerin oyuncağı diyelim.baya baya sevildi bu arada egzosla birlikte tek silindirde 85 beygir veriyor:) kafaya değil ...ne geçer sayko bir makine.cidden sürmesini bilenlere hitap ediyor üst seviye motor.satıcakmı satar gibi duruyor bayılmış millet.bende hayranıyım hypermotard özellikle bitiyorum tipine şekline alırmıyım almam:) bu tip motorlar nedense inanılmaz çekici geliyor banada sayısı çok az olduğu için diyorum.en güzeli seçilmesi heleki şu dönemde hiç şaşılcak bir şey değil mt09 duke990 ı gören bunu açık ara 1. seçer:)

Duke 990 demisken gormeyenler icin hatirlatalim.

images

Ktm cirkinlikte citayi asiri yukseltti,artik rakipsiz.
İnsan binecek ya buna a.k ktm naptin sen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Cıkk ııh. Bunu sürecek adam şu an sahip olduğunu da öyle sürer, ama hep ama az. Bunu sürecek adamın içinde olacak. Şimdi bile biraz arka sarsın götü başı oynasın demiyorsan, sonrası içinde olmaz. Parayla olacak iş değil.

Cyan dede ezecek, lastik yakarak ilerleyecek biri degil bence de

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:51 ----------

Nakeda göre uzun amortisör çalışma aralığı ve tel jantı ile haifif araziyede giriyor kaldırımlardan atlıyor gibi avantajları var bence harika

Ya ilk basta onu ben de dusundum..asiri yuksek sele falan.
Ama kucuk lastikler var ve bu lastiklere disli lastikte bulunmaz herhalde.
Arazi zor bence.

Hacıllı Darlık civarı iyi tempo yapan bir holigan ekibi var. Telefat vermezlerse 3-5 tane satar Türkiye'de...

.....Abi dukati bu motor icin bayaa reklam yapti ama bu motorun amaci nedir ben anlamadim.....90 cm, duz sele,gagali magali,fotolara bakiyorum.....

Fakir değilsin Hırbo o halde amatörsün :) bu motorun özelliğini anlaman için fotolarına değil katalogdaki ağırlığına bakacaksın..

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fakir değilsin Hırbo o halde amatörsün :) bu motorun özelliğini anlaman için fotolarına değil katalogdaki ağırlığına bakacaksın..

Yakıtsız 151kg. 12l depo olsa yakıtla taş çatlasın 160kg olur.

Bununla dede ezmem tabi, orman rotalarında ayı ezerim. (Maalesef bizim burada ABD'deki gibi zarif ve nazlı geyikler yok, ayılar var...) Puhahaha.

Artık SM pisti falan nerede varsa oraya çıkılır bununla.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Vay anasini..333 lbs yi gordum ama kg a cevirmemistim.
İyimis be.

Zengin i.neler zorlanmasin tabi :(

Ducati artık Audi VW grubunu bir parçası.
Basarlar parayı yaparlar reklamı.

Vay anasini..333 lbs yi gordum ama kg a cevirmemistim.
İyimis be.

Zengin i.neler zorlanmasin tabi :(

Bunu zengin kodomanlar almaz Hırbo hala amatör düşünüyorsun , bu motor otoyol dışındaki virajlarda , Uçmakdere gibi yerlerde racing tokatlayan manyaklara , bilek reyizlere , sabah yürek yiyip evden çıkanlara hitap ediyor , kalantorlar gider GS adv , Ducati Multi bilmemne , Ktm Adv alır , bir motor parasıda Touratech e sisti , çantaydı , konfor jel seleye döker ;)

ducati hyper 796,821 ve 1100 var zaten.ama o modeller ağır ve güçlü.bu onların hafifi olmuş.ürün gamını genişletmişler.ktm smc 690 70hp iken bu daha fazlası.güzelmi güzel.meraklısı alır.bize ybr 125 düşer

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yalnız bu araziye girer mi ki? Tel jant değil normal bizim motorlardaki gibi jant gördüm sanki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar