Supermoto çalışması

Aslında kanımda birazcıkta olsa supermoto yapmak vardı.
Enduro'yu bırakmak niyetim değil sadece asfaltta yanlamak nasıl birşey onu merak ediyordum:D
Fotoğrafları Bir arkadaşım çekti.Hava çok sıcak olduğu için motosiklet üzerinde fazla duramadım.İyi seyirler.

Bu fotoğraf 2 hafta önce İzmit Körfez pistinDE TMF 4. ayak Supermoto ve pist şampiyonası katılmıştım.Sadece bu fotoğrafı bulabildim kendıme ait, elıme geçince yarış fotoğraflarını bu başlığa yüklerim.Yarışta Kendi grubumda 2. TMF de 3. oldum.Artık makinayı değişme vakti geldi.:)
Arkada olan benim.

süper motoyu ilerde bende deneyeceğim ama ilerde...
resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler...

Tebrikler , buyuk bir hayranlik ile takip ediyorum supermotolari. Tekerine saglik.

tam cruiser mi süpermoto mu alayım diye düşünürken değişik bir etkileşim oldu bende.

birde burdaki arkadaşlara sorayım süpermotoyla uzun yol olur mu?

vallahi süper motoya oldum olası bir merakım var varda yeteneğim varmı onu bilmiyorum :) istanbul trafiğinde daha praktik ve kıvrak olacağını düşünüyorum açıkçası fakat motora boyum yetmiyor malesef :mrgreen:

Tebrik ederim.
Güzel fotolar.
xt x serisine hayrnlığım vardı ezelden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çook güzel hareketler bunlar cubalabalaplaplop

kendinde belirtmişsin Motorun eski model kalmış sana sağlamından bişi lazım hacı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok güzel fotolar.Bende şimdi süpermoto arıyorum KTM,husqvarna modellerinden biri yada son çözüm olarak DRZ 400 alıcam tabi burda değil:cherry:para dayanmaz bunlara Türkiye de üni. için Amerikaya taşınıyorum orda alıcam kesin bi süpermoto.

Fotograflar mükemmel..:cat: tabiii haraketlerde.:cat:
benim ilgi alanim. hastalik oldu bende bu ara süpermoto üzerine.:bounce:
benim motoruda süpermotoya cevirme icerisindeyim sadece cantlar eksik.:pale:
tamamlayinca bir kac foto eklerim..sana basarilar mükemmel gürünüyo hersey..

süper motoyu ilerde bende deneyeceğim ama ilerde...
resimler çok güzel paylaşım için teşekkürler...

Teşekkür ederım tavsiye ederım denemelisin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 PM ----------

şu aralar supermotoya sarasım var. Motorunun markası nedir acaba arkadaşım?

Honda XR600R

Tebrikler , buyuk bir hayranlik ile takip ediyorum supermotolari. Tekerine saglik.

Teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

tam cruiser mi süpermoto mu alayım diye düşünürken değişik bir etkileşim oldu bende.

birde burdaki arkadaşlara sorayım süpermotoyla uzun yol olur mu?

Supermotoyu mutlaka denemelısın.Uzun yol içinse canını sıkma her türlü yola gidiyor bu makınalar:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------

vallahi süper motoya oldum olası bir merakım var varda yeteneğim varmı onu bilmiyorum :) istanbul trafiğinde daha praktik ve kıvrak olacağını düşünüyorum açıkçası fakat motora boyum yetmiyor malesef :mrgreen:

Hocam benımde boyum yetmiyor o bahane değil bence:)

Dünyanın en iyi motosiklet kullanıcıları kısa boylularmıs:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 PM ----------

Tebrik ederim.
Güzel fotolar.
xt x serisine hayrnlığım vardı ezelden

Hocam karıştırdın galıba XR 600R bu makına yamaha değil:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

kendinde belirtmişsin Motorun eski model kalmış sana sağlamından bişi lazım hacı.

Sağlam makına içinde sağlam bütçe lazım dostum dimi ama:)
Bakalım değişmeyı düşünüyoz makınayı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

Güzel fotoğraflar, başarılar dilerim :)

Teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

Sana bi race lazım en GSX-R 600 ünden :)

Yok hocam almıyım ben :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------

Çok güzel fotolar.Bende şimdi süpermoto arıyorum KTM,husqvarna modellerinden biri yada son çözüm olarak DRZ 400 alıcam tabi burda değil:cherry:para dayanmaz bunlara Türkiye de üni. için Amerikaya taşınıyorum orda alıcam kesin bi süpermoto.

Umarım hayallerine kavuşursun dostum.Avrupada daha iyi imkanlar ve daha güzel makinalar var.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

Fotograflar mükemmel..:cat: tabiii haraketlerde.:cat:
benim ilgi alanim. hastalik oldu bende bu ara süpermoto üzerine.:bounce:
benim motoruda süpermotoya cevirme icerisindeyim sadece cantlar eksik.:pale:
tamamlayinca bir kac foto eklerim..sana basarilar mükemmel gürünüyo hersey..

Dostum teşekkür ederim.
Sende çevirdiğin zaman Supermotoya paylaş bizimle fotoğraflarını

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 PM ----------

o hareketleri bende yapabilmek isterdim :)
fotolar süper

Teşekkür ederım Dostum İsteyince herşey oluyomuş:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Verdiğin Pozlar Süper. Ben Bu Pozları Bisiklette Veririm Anca :cherry: Acaba Bizede Nasip Olcak mı Motosikletimizle Bu Şekli Poz Vermek. Şuan İçin Sadece İki Elimi Bırakıp Sürüyorum :queen:

Üstad her şey gölnünce olsun ne diyeyim.Umarım ilerleryen zmanda bende senin gibi olurum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar