- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Ben önümüzdeki ay içerisinde ehliyetimi çıkartıp, Kuba Superlight 200 almayı düşünüyorum. 2. El alacağım. Konuyu açma amacımda ilk kez motor alacak biri olarak işi iyi bilen kişilerden yardım alarak doğru bir karar vermek. Şimdi sorularım şunlar;
1-Kuba Superlight 200 hakkındaki temel düşünceleriniz nelerdir ?
2- Bu motor şehir içinde tahmini ne kadar yakar ?
3- Bu motoru 2. el alacağım için bir sorun çıkabilir mi, 2. eli kaldırabilecek bir motor mu ?
4- Yedek parça fiyatları nasıldır ve yedek parçanın çok uzun sürede geldiği ile ilgili bilgiler aldım acaba hala öyle mi ve diğer motorlara göre çok fark var mı ?
5- İlk kez kullanım için uygun bir motor mudur ?
6- Aynı fiyatlara daha iyi alternatifler var mı ?
7- İzmir'den almayı düşünüyorum motoru fakat ilk kez kullanacağım için Kuşadası'na gelmek beni biraz tedirgin ediyor, nasıl getirtebilirim buraya ?
8- İzmir, Kuşadası, Aydın ve çevresinde uygun fiyata satanlar var mıdır bildiğiniz ?
9- Superlight 150 ve 200 arasında çok büyük farklar var mıdır ?
10- Vize, Sigorta vs. gibi yıllık ödemeleri ne kadar tutuyor ve ayrıca aracı babamın üstüne alacağım, kasko ücretleri yaklaşık 30 yıldır ehliyeti olan birisi için uygun mudur ?
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim umarım sizi çok sıkmam. :mrgreen:
1-Kuba Superlight 200 hakkındaki temel düşünceleriniz nelerdir ?
2- Bu motor şehir içinde tahmini ne kadar yakar ?
3- Bu motoru 2. el alacağım için bir sorun çıkabilir mi, 2. eli kaldırabilecek bir motor mu ?
4- Yedek parça fiyatları nasıldır ve yedek parçanın çok uzun sürede geldiği ile ilgili bilgiler aldım acaba hala öyle mi ve diğer motorlara göre çok fark var mı ?
5- İlk kez kullanım için uygun bir motor mudur ?
6- Aynı fiyatlara daha iyi alternatifler var mı ?
7- İzmir'den almayı düşünüyorum motoru fakat ilk kez kullanacağım için Kuşadası'na gelmek beni biraz tedirgin ediyor, nasıl getirtebilirim buraya ?
8- İzmir, Kuşadası, Aydın ve çevresinde uygun fiyata satanlar var mıdır bildiğiniz ?
9- Superlight 150 ve 200 arasında çok büyük farklar var mıdır ?
10- Vize, Sigorta vs. gibi yıllık ödemeleri ne kadar tutuyor ve ayrıca aracı babamın üstüne alacağım, kasko ücretleri yaklaşık 30 yıldır ehliyeti olan birisi için uygun mudur ?
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim umarım sizi çok sıkmam. :mrgreen:
Son düzenleme: