Supereva'dan Kaza Haberi... Başımız sağolsun...

Hadi bee:pale: kendisinde bi ara gt250 vardı konuşmuştum sonradan onu satıp Fz6 almış
Allah rahmet eylesin

Çok üzücü bir haber , Ailesine , Superevariders grubuna başsağlığı diliyorum , insan ne yazacağını bilemiyor . Tüm camiayı Allah Korusun ....

offf puffff yapa yapa yazıyor insan' sanki içimize ateş düşüyor hemde kızgın ateş' isyan etmek hiç olmaz rahmet dilemek' ailesine sabır dilemek 'eşine'de açil şifalar dilemek gene en normali en mantıklısı.
bağırmak geliyor haykırmak içimden yeter demek dur demek olmuyor olmuyor! seni seviyoruz saruhan biyerler'de bekle bizi .......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesın.....:salut::salut::salut:

Allah rahmet eylesin. malesef vefat haberlerini çok fazla duyar olduk son zamanlarda. eşine ve geride kalan tüm yakınlarına sabır diliyorum......

hepimizin başı sağolsun ailesine ve yakınlarına Allahtan sonsuz sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin geride kalanları korusun, Bu cehalet olduğu sürece ölmeye devam edeceğiz. çok üzgünüm

Allah rahmet eylesin. Yahu artık gelmeyeceğim sanırım bir müddet buraya. Yada bir daha hiç bir kaza haberi okumayacağım.
İki güne bir birileri için allah rahmet eylesin demek istemiyorum artık. Benim tek yapabildiğim bu, ya geride bıraktıkları? Onu tanıyanlar?

allah gani gani rahmet eylesin...toprağı bol olsun...geride kalanlara sabır versin...:salut:

Allah rahmet eylesin... fazla karşılaşmamış olsak da hyosungfanclub.com'dan da bildiğim bir arkadaş, üzüldüm, keşke bu son olsa..

başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun......offfff yaaa :pale::salut:

OKD

Çok üzücü bir haber. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır ve baş sağlığı diliyorum. Kaza ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar