süper sport modelinden öneri verecek

Yok takmiyom

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Tsk ederim bundan sonra takarim

İlk motor olsa bile 125 cc çok düşük ve gösterişsiz bir motor bence , biraz cesur ol 600 cc den başla ne de olsa zamanla alışırsın hemde şeklin şemalin yerinde olur.

Not: Şimdi böyle yazdım diye bana kızacak bir dünya adam çıkacak ama , zaten söylediğine göre ehliyeti yok , kask takmıyor , 125 cc kullanırsa kaza sonucunda ölmeyip sürünmesi büyük ihtimal en azından 600 lükle tek seferde rahata kavuşur. Böyle adamlara böyle tavsiyeler bundan böyle.

Son düzenleme:
İlk motor olsa bile 125 cc çok düşük ve gösterişsiz bir motor bence , biraz cesur ol 600 cc den başla ne de olsa zamanla alışırsın hemde şeklin şemalin yerinde olur.

Not: Şimdi böyle yazdım diye bana kızacak bir dünya adam çıkacak ama , zaten söylediğine göre ehliyeti yok , kask takmıyor , 125 cc kullanırsa kaza sonucunda ölmeyip sürünmesi büyük ihtimal en azından 600 lükle tek seferde rahata kavuşur. Böyle adamlara böyle tavsiyeler bundan böyle.

Pamuk benden arkadaşlar... Su dökme parasınıda aranızda halledin artık.

yzf r1 yada alablıyorsan Suzuki GSX-R 1000 olur baya kalıplı böyle fena sevdiğin herşey sana hasta olur kaska ehliyetede ne gerek var polis onu görse üstünde korkar kardeşım aşırı tavsiye ederim alamazsan ninjanın 500 600 luk motorlarıda olabilir.

pocketbike-polini.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar