Super Soco Modeli Fuarda Görücüye Çıktı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Maksimum hızı 45 km/h olan model,kullanıma göre 75-100 km/h arasında menzile sahip.

Oldukça teknolojik donanımlara sahip modelin tasarımı da oldukça ilgi çekici.

Ekli dosyalar

• sor120.jpg
    sor120.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 8,356
Son düzenleme:
Bir ihtimal tatil beldelerinde çok zengin kişiler hobi amaçlı kullanım için tercih edebilir. Aksi takdirde sahip olduğu özelliklerle fiyatına bakılınca hiçbir albenisi olmayan bir model olduğunu düşünüyorum.

45km/h hız ile ülkemizde trafiğe çıkma şansı zaten yok. Bisiklet ile motosiklet arasında kalmış bir model olmuş.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
45 ne yav, 12.000 TL'yi 45 km hız ve 80 km menzil için verecek adamın akli melekelerinde sorun ararım. :)

görücü usulü biraz kafa karıştırsa da,
yolda görmek gerekir.

mevcut hali ile bisikletten daha performanslı bir alet değil.
hız 100 km civarı,
erim 200 km üzerine yükseldiği zaman fiyat aynı kalabilir ise düşünülebilir.

görücü usulü biraz kafa karıştırsa da,
yolda görmek gerekir.

mevcut hali ile bisikletten daha performanslı bir alet değil.
hız 100 km civarı,
erim 200 km üzerine yükseldiği zaman fiyat aynı kalabilir ise düşünülebilir.

Hocam o paraya senin bahsettiğin özelliklerde elektrikli motor olursa piyasayı sallar zaten.
Daha da ybr, cbf, pcx satışı olmaz memlekette, ben bile bir tane alırım, o denli yani :)

Cihazın bildiğim kadarıyla elektrikli bisiklet sınıfına girmesi için gücü kısıtlanmış olabilir bu denli teknolojik ve tasarım harikası bir ürünün 45km hızda kalmasını beklemiyorsunuzdur herhalde. illaki aldıktan sonra ufak bir oynama ile kendi gücüne dönecektir.
örnek olarak şuan piyasadaki 50cc motorların hemen hemen hepsinde bir kablo sökerek veya ufak değişiklikler yaparak 40km yi geçmeyen motorlar 80km hızı rahat geçiyor

açıkçası fiyatı görünce bir tane alasım geldi,
teknik özellikler ise maalesef göründüğü gibi değil.

teknik özelliklerin kısıtlandığını pek düşünmüyorum
zira ingiltere web sitesinde de aynı özellikler yazıyor.
yine de yazılım ile farklı bir boyuta gelebilir.

mevcut hali ise elektrikli bisiklet kadar etkin bir kullanımı olmayacağını gösteriyor.

belki ;
çift akü yuvası vardır,
akü teknolojisi geliştikçe erim (menzil) artar.
motoru yeni teknoloji ile değiştirilebilir,
yani bir nevi masaüstü pc formatında tasarlanmıştır.
bilemiyorum.

süleyman
bu hali ile pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum,
şarj süresi uzun kullanım süresi kısa,
esasında bu tür teknolojilerin gelişimi bu şekilde oluyor.

yazdığıma benzer bir ürün 16.000 bandında tarafımca alınabilir.
tabi tüketim değerlerinin tl karşılığını da net hesaplamak lazım.

E. Motor, maks. güç 1950 Watt. Yani 2.6 HP.

Batarya yükselterek sadece menzilde artış olur, Maks. hızda, güç de bir değişiklik olmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tasarım jilet gibi kaliteside resimlerde iyi gibi güzel gibi ama 12bin tl verdiğim motor 45km hız yapacak heyy yavrum heeeeeeyy.yakarım

Menzil Min 200km olsun,
Hiz ortalama 90-110 km/h olsun.
Polimer pil olsun.
Ortalama 10Kw´lik gücü olsun.
Sarj suresi 4h olsun

Hemen bayiye gidiyorum,para canli :)

Aga sen Zero al diyenler olabilir,ilerleyen zamanlarda oda olabilir der mevzuyu kapatirim :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şekil şukul süper de 45 ne hocam ya..Görüntü Adriana Lima, son sürat Ayşen Gruda..

Cihazın bildiğim kadarıyla elektrikli bisiklet sınıfına girmesi için gücü kısıtlanmış olabilir bu denli teknolojik ve tasarım harikası bir ürünün 45km hızda kalmasını beklemiyorsunuzdur herhalde. illaki aldıktan sonra ufak bir oynama ile kendi gücüne dönecektir.
örnek olarak şuan piyasadaki 50cc motorların hemen hemen hepsinde bir kablo sökerek veya ufak değişiklikler yaparak 40km yi geçmeyen motorlar 80km hızı rahat geçiyor

Üzerine 2000 W'lık motor var, ne oynaması ? Hepsi bu kadar işte...

fuarda inceledim biraz. şekil on numara ama ebatlar aslen biraz küçük. ekstra batarya takıp menzili 2 katına çıkartabiliyosunuz ama oda 4.500 TL (dörtbinbeşyüz). yani fiyat iyice uçuyo. elektrikli bisiklet değil elektrikli motorsiklet sınıfında. bu nedenle plaka ruhsat falan bunada çıkıyo 400tl artı masraf. elektrik motoru benelli elektrikli bisikletler gibi arka lastik üzerinde onlarda batarya azaldığında yokuşta çekiş azalıyor. sormayı unuttum ama bundada oluyosa büyük bir eksi. birde pil bitti diyelim yolda, yani 1-2 km kaldı pedal desteği falan yok şarja takıcaksın dedi arkadaş :) yani tek güzel yanı şekli. daha çok yol var önünde. tatil beldelerinde 13-15 yaşında çocuğuna alır millet takılsın diye o olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar