1 - Firma yetkilisi olmayan biri için çok fazla görüşüyorsunuz firmayla :wiinkk:
3 - Gereksiz yere pili kocaman mi üretmişler? Niye? İnsanları etkilemek için, "dev batarya" dedirtmek için mi? Pilin içi boşluk mu çoğunlukla?
Gerçi güzel görünüp gitmeyen motosiklet üreten bir firma için normal olabilir :wiinkk:
4 - Güzellik biraz kişiden kişiye değişiyor. Mesela ben Soco'nun her yerine soktukları ucuz parlak plastiklere, kahve sandalyesi bacağından hallice arka maşasına, çay tabağı büyüklüğündeki fren diskine, motosikletin dinamiğini alt-üst etme pahasına arka tekerin göbeğine koydukları tencere kadar motoru gördükçe kusasım geliyor. Zero'nun ABS'li frenleri, dökme alaşım arka maşası, karbon fiber kayışlı arka aktarması ve şekilli alaşım şasesi "olmuş bu" dedirtiyor. SOCO ise her haliyle "ben göz boyamaya çalışan bir motorlu bisikletim" diye bağırıyor, ki başlığı açan müşteri de aynen bundan şikayet etmiş.
Bu arada kimseye çaktırmayın ama Can-Am Spyder ve Polaris Slingshot motosiklet değil. Slingshot'ın fiyatını da yanlış duymuşsunuz...
İnsanları SOCO markasına yönlendirmek istiyorsanız tavsiyem, "Kuralkan-özel" falan gibi nickli yeni bir hesap açın, ve "BladesTR'nin firmamızla bir ilişkisi yoktur" gibi bir açıklama yapın. :wiinkk:
1 - Görüşmessek nasıl olacak bu iş? nasıl orta noktayı bulacağız? Yukarıya çıkın da okuyun yazdıklarınızı. Hala firma çalışanı demeye çalışıyorsunuz, hala devam.
2 - 2 batarya destekli fakat 1 batarya ile geliyor. Extra batarya takmak istersen 5000-6500 tl civarı para vermen gerekli. Buda menzili arttırmakta. İki batarya 140-160km ye kadar çıkıyor. Bana fiyat söylenmişti fakat not almadığım için aklımda değil. 5000 civari bir rakam söylendi sonuç olarak. Verilen ek bilgi ise 4-5 sene sorun yaşanmayacağı. ( Ayrıca 140-160km ülkemizde hangi elektrikli motorsiklet ile gidebilirsiniz yazarsanız öğreniriz sizden.. :bounce
3 - Bence fazla kıskanıyorsunuz motorsikleti. Kedi uzanamadığı ciğere murdar eder diye boşuna dememişler.. Bugün verseler motorsikleti seve seve binersiniz ama işte maksat konuyu açan şahıs gibi kafa olunca normal. Yok şöyle yok böyle.. bir bahane bulmaya çalışmalar. Daha uygun fiyat olsaydı severdiniz net. 17.000 tl olunca "koltuk şöyle böyle plastik ben almam" oluyor. Ülkede bayisinden sıfır KTM RC 125 ABS bile kaç para oldu açın bakın isterseniz.. (30.000 tl civarı) Motorsikletler bu devirde pahalı.. 5-10bin tl arası elektrikli motorsikletler. Yuki vb. markaları araştırdınız mı bilmiyorum ama araştırınız..
Motorsiklet fiyatları sürekli artarken( KTM örneği gibi)neden 17.000 tl ye çok diyoruz acaba? Motorsikletin yurt dışı fiyatı 8-10bin tl olsun hadi.. Gümrükten geçirirken "KG" üzerinden 1000 dolar fazla para verince artı mali müşavir işlerinden daha fazla para ödemeyecekmiyiz? ödeyeceğiz.. Birde yanlış satıcı üzerinden dolandırılma riski var. Bu motorsikleti almak için kuralkandan başka çare var mı? çok maddi durumunuz iyiyse var elbette ama öbür türlü uğraşılmaz.
Şuan sahibinden.com da motorsikletin eskileri satılıyor. 13-15 civarı. TC-TS modelleri.. Demek ki alıcısı var, alınıyor ve satılıyor herkes memnun gibi sizin gibi düşünen yokmuş. Youtube üzerinden inceleme videolarınada bakacak olursak konu içerisinde bilgi eksikliği bir hayli fazla. Bahsettiğiniz arkadaşın "katalog" okuması yapmadan direk firmayi kötülemesi çok yanlış. Firmayada belirttim arkadaş okumamış bilgilerinizi onda da hata var.. 17.000 tl verdiği bir motorsikletin teknik özelliklerine bakmadan alması zaten saçmalığın daniskası kusura bakmasın. Bilgisayar toplarsın anlarım, önce araştırırsın sonra parçalar gelir takarsın işlem basittir al gitsin.
Ama motorsiklet alıyorsun, elektrikli motorsiklet. Araştır, bayisine git sür gez dolaş sonra içini aç incele.. En düşük modda 45km-h gitmiş arkadaş, pişmanlığı o yüzden aslında. Rampa çıkamaması sebebide le3 modunu açmıyor oluşu.
4 - Polaris slingshot döviz arttırımı öncesi daha mantıklı seviyelerdeydi. Ortalama 150bin tl civarı satılmaktaydı, şimdikine göre fiyat daha da arttı oda ülkemizin izlediği yanlış politikalar nedeniyle.