Super Shadow 250 chopper de İddalı bir değişim yorumlarınızı bekliyorum

https://www.facebook.com/sukarbonsan1/posts/845722205496322
Geçen ay aldığım motorumun makyaj olarak epey bir eksiği vardı renk konusunda epey kararsız kaldım daha önce yaptığım motrlardan değişik birşey yapmak istedim tabi daha işin yarısı nı tamamladım görünüm konusunda fikir ve önerilerinizi bekliyorum boya ve işçilik işim gereği tamamen kendime ait tir resim yüklemede sıkıntı yaşadığım için direk facebook sayfamdan görebilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

İşte resimlerimizde geldi

ustam resim kalitesi çok kötü. daha yüksek çözünürlükte yüklerseniz daha rahat inceleyebiliriz. resim yüklerken seçenekler kısmından boyutunu büyük olarak seçersiniz.

garip olmuş ama önemli olan senin içine sinmesi. benim önerim, arka amortisörü biraz alçalt.

garip olmuş ama önemli olan senin içine sinmesi. benim önerim, arka amortisörü biraz alçalt.

Daha yolun yarısındayım motor kısmı ve bazı nikelaj aksamlarında çalışmalar yapıcam amortisörleri kesinlikle alçaltıcam onlar listede var önerileriniz için teşekkürler başka ca öneriler var ise her türlü öneriye açığım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok güzel olmuş, jantlardaki kırmız şerit biraz bozuyor ama sökersen güzel olucaktır

Jantları komple mat siyah yapmayı düşünüyorum aslında bu tarz öneriler benim için çok önemli teşekkür ediyorum

bence böyle kahvo tonuna parlak ışıldayan krom ve siyah yakışır. Boyanan parçalar dışında kalan krom renkli bölgeler cilalı parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşsa, siyah şasi kısımları da parlasa, mat ve soluk kahve tonunun yanında bir kontrast oluşturur ve güzel görünür. Yine koyu veya haki yeşil de eklenerek kamuflaja yakın bir atmosfer oluşturulabilir.

Dostum, zevkler tartışılmaz tabii, ama madem sormuşsun dürüst olarak kişisel düşüncelerimi yazıcam alınmak yok;

1- Bence boya çok kötü olmuş. Yani işçiliğinde hata var demiyorum, ama renginden ve deseninden dolayı sanki motorun üstüne duvar kağıdı ya da kontrplak kaplamışsın gibi duruyor. Siyah-gri alacalı yapsaydın keşke.

2- T gidon spor bir gidondur, buna püskül takınca garip durmuş. Ben olsam hemen çıkarırım o püskülü.

3- Gidonda ve manetlerde siyah renk tercih etmişsin. O zaman bütünlüğü korumak için aynalar, amortisör kolları, çatalın altı, sinyaller, egsoz vs hepsi siyah olmalı. Sadece motor bloğu ve arka süspansiyonlar krom kalsa iyi olur.

4- Seleyi mutlaka değiştir, düğmeli sele 90'larda vardı. Ben olsam arka seleyi ve sisi barı da sökerim. Amortisörleri indirdiğin zaman güzel olur.

kbR

Dostum, zevkler tartışılmaz tabii, ama madem sormuşsun dürüst olarak kişisel düşüncelerimi yazıcam alınmak yok;

1- Bence boya çok kötü olmuş. Yani işçiliğinde hata var demiyorum, ama renginden ve deseninden dolayı sanki motorun üstüne duvar kağıdı ya da kontrplak kaplamışsın gibi duruyor. Siyah-gri alacalı yapsaydın keşke.

2- T gidon spor bir gidondur, buna püskül takınca garip durmuş. Ben olsam hemen çıkarırım o püskülü.

3- Gidonda ve manetlerde siyah renk tercih etmişsin. O zaman bütünlüğü korumak için aynalar, amortisör kolları, çatalın altı, sinyaller, egsoz vs hepsi siyah olmalı. Sadece motor bloğu ve arka süspansiyonlar krom kalsa iyi olur.

4- Seleyi mutlaka değiştir, düğmeli sele 90'larda vardı. Ben olsam arka seleyi ve sisi barı da sökerim. Amortisörleri indirdiğin zaman güzel olur.

Hocam aynen katılıyorum. Emek var sonuçta ama ben buna rağmen senin kadar nazik olamıycam, emeğine lafım yok ama zevkin berbat dostum.. Bir renk bu kadarmı kötü olur, renklerin hiçbirinin birbirleriyle uzaktan yakından ilgisi alakası yok.. O güzelim motoru öldürmekten beter etmişsin.. :)

Son düzenleme:
Hocam aynen katılıyorum. Emek var sonuçta ama ben buna rağmen senin kadar nazik olamıycam, emeğine lafım yok ama zevkin berbat dostum.. Bir renk bu kadarmı kötü olur, renklerin hiçbirinin birbirleriyle uzaktan yakından ilgisi alakası yok.. O güzelim motoru öldürmekten beter etmişsin..

Yani neticede adam "yapıyorum, daha bitmedi, fikir verin" diye açtığı için konuyu, çok da hevesini kırmayalım ya. Yani motor alıp kişiselleştirmek güzel şey sonuçta. :)

@Sukarbosan;

Dostum samimi olarak diyorum, madem boyayı kendin yapıyorsun, bence bu rengi değiştir. Mesela bu renk ve benzer desende mat değil de parlak yapsaydın ve diğer aksamları da krom seçseydin belki gene su kaldırırdı. Ama hem bu renk-desen hem de mat olması mobilya görünümü vermiş.

bir de boya üzerine gölge ve ışık alanları oluşturmak da biraz tarz katabilir.
2aj4z2d.jpg

Dolmuşların direksiyonuna kaplatırlar ya tam onun gibi olmuş, aynalara da 'canısı' ve 'liselim' yazdırdın mı tamam :mrgreen:

zevkler ve renkler tartışılmaz denir lakin illa yorum soruyorsan ağacımsı bu görüntü beni cezbetmedi. çok sakil durmuş. benim açımdan "bizımla deyilsın"

Değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim yapıla bilecekleri değerlendiriyirum bunun gibi 100 lerce desen veya renge döndürmem mümkün bu aklımdan geçen bir tarzdı yorunların sonucuna göre 2 günde bambaşka bir görünüme çevirmem mümkün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar