Super pocket bike

Yav ben şu motoru gördüm tam bana göre yaşımda küçük zaten internette araştırdım türkiyede satan göremedim.Hep yabancı siteler.Türkiyede satan
birini varsa söyleyebilirmi???

Uploaded with ImageShack.us

Bunlar küçüklerden değil bisiklet kadar yada daha büyük. :)

Olur mu hiç canım kardeşim ya. sahibinden.comda bile bir sürü var. fiyatları 750 ile 1.000 tl arası değişiyor. Hadi bi de ordan bak sen.

Baktım onlara da çok küçük onlar 0-8 yaş arası :D benim yaşım 12 ama 15 yaşında gibi gösteriyorum.Motora merağım çok benim :)

Pocket bike dediğin zaten ufacık bişey daha büyüğü yok onun, sen istersen bi de onların cross modellerine bak, onlar daha büyük. Onlardan daha büyüğünü ancak 5 sene sonra sürebilirsin.

bizim market bundan aldı bir tane bir tur 1 liradan motorun parasını çıkardı bunlardan alacağım bende 5 tane ticarete atılacağım :)

50 cc den büyük olması lazım 50 cc çok küçük.110 cc nin videolarına baktım tam bana göre :) Fazla küçük oldumu dalga geçerler :)

Son düzenleme:
Arada birşey lazım oluyor bisikletle zor oluyo :D Biraz şişmanım bide çabuk yoruluyorum

Bence sana honda today alsalar daha iyi olur buna vericeğin paraya yazık yani.:)
Böyle yapıcam diyosan bak bunlada olur :pr:
images

Super Pocket yerine Midi Bike olarak araştırırsan daha net sonuç alabilirsin.

Onlardan da var Türkiye'de... Merak etme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden.comda gezerken birşeye rastladım belki işine yarar bi araştır istersen bisiklete 50cc-80cc-95cc motor takıyorlar fiyatlarıda 350-600tl arası değişiyor :rendeer:

bende bunlar dan arıyorum istanbulda eminönünde dogubankı etrafındaki motorculardasatılıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar