Super Moto'lar gerçekten çok 'SÜPER'

Arkadaslar ben racing kullanıcısıyım ama son zamanlarda super motolara karsı ılgım gıderek artıyor.Gercekten hayran kalıyorum bu makınelerı ızledıkce.Ses konusunda bıraz kulak tırmalıyorlar ama kesınlıkle tork canavarı bu makıneler.Racınge gore gozume daha hos gelmeye basladılar.Alın sıze mukemmel bır vıdeo..Makıne Husqvarna SM

http://www.evisor.tv/tv/supermoto/supermoto-2928.htm

Racing ten Süpermotolara Özentisi senin bu motordan bıkmış olman lazım niye böyle bir heves tuttu seni::crying::

Ben de son zamanlarda Super motolara yöneldim. Çok atak araçlar. Birkaç model araştırmıştım, bana biraz pahalı geldi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler::haapppy:
Otomatiğe bağlamış adam motor kendi gidiyor limitte,helal olsun::eek:hmy::

yallattırıyorlar yolu ve race yetişemez bunlara bu virajlarda

iyi bi supermotonun virajli yolda racingi torkuyla yiyebilecegini duymustum..
tabi topspeed de yarisamazlar ama supermotolar gercektende super:)
ktm 690 sm..
ah ah..

iyi bi supermotonun virajli yolda racingi torkuyla yiyebilecegini duymustum..
tabi topspeed de yarisamazlar ama supermotolar gercektende super:)
ktm 690 sm..
ah ah..

Kesinlikle katılıyorum.Gecen yaz grup halınde, virajlı Şile-ağva yolunda yokus yukarı gıderken yanımızdan bır SM gectı nooldugumuzu sasırdık valla.Kesınlıkle vırajlara cok daha rahat yatılıyor gozlemledıgım kadarıyla.Son surat konusunda tabıkı racınge kafa tutamaz ama vırajda torkuyla 1 adım onde olacagı kesın.Ayrıca yuksek oturus pozisyonuyla oldukca heybetlı duruyor

ne kadar rahat ön kaldırıyolar yaa hayretle izledim güzel video teşekkürler... :)

supermoto kullanici olarak soyleyebilirim ki, oturus pozisyonundan ve hafifliginden olsa gerek sm'ler her daim sahlanma hevesiyle doludur..

virajda ve yokusta hep itildiginizi hissedersiniz..

kontra yapmadan suratli viraj alma kabiliyeti yok denecek kadar azdir..

hafifliginden dolayi, on fren hep tehlikelidir arka frense zaten sadece drift icin gereklidir durmak icin gerekli butun olay kompresyondadir.. o yuzden 4 vitesli olmasi yararinizadir, hatta 3 vitesli olursa tadindan yenmez..

yuksekligi cevre hakimiyeti acisindan cok avantajlidir ama virajda apex'inizi cok zorlar..

soyle bir gorusum var acaba siz ss' ciler de katilir misiniz?
sm'ler rahat oturusa sahip ama rahatsiz motorlardir, ss'ler ise rahatsiz oturusa sahipt rahat motorlardir.. midir??

yha adamların ne güzel yolları war demi :)bizimkiler patates tarlası gibi:pr:

Bayılıyorum şu makinaların virajına, mutlaka edinilmesi gereken bir tarzda motosiklet.

ben uak durayım, sm alıp da clipteki gibi viraj yapmaya çalışmak benim ancak ömrümü kısaltır. ha alıp 7. caddede patpatpat yapılır mı aslında yapılır :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar