süper moto hakkında

Süpermoto tamamen cadde kullanımı içindir....Viraj alışları race motorlara yakındır...
Enduro-cross aynı zamanda hem arazi hem cadde kullanımı içindir... Bunlarla karayolunda raceler gibi viraj yapamassın...

supermotard yarışları yaklaşık olarak %70 asfalt %30 toz toprak pistlerde yapılır. tamamen cadde demek yanlış olur.
Supermoto3.jpg

tamamen cadde demek yanlış olur evet çünkü istanbulda yüzde 30 kaldırım kullanmak zorunda kalıyorsun.

tercüman oldun phradrel bu hyo rx125 sm lerin ben 2. elini hiç göremedim piyasada hep düz crosslar var sıfırıda 6500tl zaten çok pahalı :/

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Derbi deyince de benim aklıma hep olaylı fb-gs derbileri geliyo nedense.

bu motorun olayı da şu: kasa piaggio motor yamaha tarafından üretiliyor
ötekilerle maç etse sonuç 5-0 olacak
ama Türkiyede az bulunuyor

Şu Send(r)alar da fiat tempra gibi yahu :p Tamam motor yamaha ama YBR moturu var üzerinde, yamuluyor muyum? SM olunca insan biraz performans arıyor, azcık da olsa. Hyolar fena sayılmaz ama onuların da 2.elini ara ki bulasın.

Bir 690-SM sürmedikten sonra...Bir Husqy 610... olmadı DR-Z.... SüperMoto'nun özünü bilsek ne bilmesek ne :)

yanlış bilen arkadaşlar için söylüyorum.str nin arka jantı 18" ön 21" dir :cat:

Şu Send(r)alar da fiat tempra gibi yahu :p Tamam motor yamaha ama YBR moturu var üzerinde, yamuluyor muyum? SM olunca insan biraz performans arıyor, azcık da olsa. Hyolar fena sayılmaz ama onuların da 2.elini ara ki bulasın.

Bir 690-SM sürmedikten sonra...Bir Husqy 610... olmadı DR-Z.... SüperMoto'nun özünü bilsek ne bilmesek ne :)

bu ülkede araki supermoto bulasın. bendeki 125 lik de yetmiyor arkadaş atla zıpla hoş ama işte ah aah :)

Tüh, mondial de sitesinden kaldırmış 250 lik SM leri :) Zaten kuba da 18" miş, hiç olmadı şimdi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar