Süper Kasklar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en alttaki baya hoş

bu kasklar hem karşıdan gelen araç sürücülerinin dikkatini dağıtacak kadar şatafatlı, hem de görüş alanı oldukça dar. tarafikta sağını solunu pek göremezsin bunlarla. bu tehlikeli kaskları takmanızı tavsiye etmem.
fakat sanatsal açıdan güzel diyebilirim.

Ama genede dusundukce hosuma gidiyor. Dusunsenize GRUP olarark herkes ayni kaski yaptirip yola koyuluyor. Abi herkez bunlara bakmaktan trafiğe bakamaz.. 8) ac1kcas1 nerden ve nas1l bulunur bilmiyorum. bende nette bir sitede resimleri gördüm ve herkesin bunlar1 görmesini istedim Yaw walla bu kaskı bizim ülkede takmak cesaret ister....Uzaylıyı bile taşlayan bir toplumuz....Kaldi ki bu şeytana benzer kaskı görenler,gerçek sanıp ateş ederler,taşla bu kasklarla trafik allauk bullak olur.

storm trooper yerine bi dart vader yapsalarmış bugün alırdım(üstelik daha motorum bile yoq) :)

Siyah bi kask alıp enseye ufak bi lambda çizdirmeyi planlıyorum ben de :) Siyan CBR'a güzel uyar :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
cardoso' Alıntı:
arkadaşlar kasklar süperde gece taktığımızda otomobil sürücüleri korkmazmı zaten motorcuyu gören üzerine kırıyor dört tekerini yanii diyorum adamın yanından geçiyorsun hafif bir bakış attın adamda kalktı dur şu canavarı öldüreyim felan yanii
::koop::

Sondan üçüncü 'starwars' gerçekten güzelmiş. Motorum yok ama kaskım var şu 20 ytl lerden hiç yoktan iyidir dedim oldukça ağır yanlız artçı olarak bindiğimde takıyorum ama kendi motorumu aldığımda kaliteli, hafif birşey alacağım. :cat:

ahahhaahhahha millet yolda görse korkar çarpar valla,harbiden çok güzellermiş.olsa da yeseh....

Valla Yapam Var İstanbulda Tel Falan Var İsteyen Olursa Vereyİm

Son düzenleme:
watercolours' Alıntı:
hani ben resimleri görmüştüm yazmıştım da siz neyi görüyorsunuz şu an?
Bizim bakış açımız farklı demekki merak etme çok net görünüyordu ben yazdığımda kasklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar