süper bir video

arkadaşlar bu linkler nasıl açılıyor zahmet olmazsa bi izah alabilirmiyim?

vtunnel.com adresine gir orda begin browsing yazan kutuya ilk mesajda verilen linki koplayayıp yapıştır öyle izlersin.

valeo;
ss kullanan biri olarak (sen yani ben değil :mrgreen:) sormak isterim:

vidyodaki sürücünün viraj performansını gördük. benim merak ettiğim tempolu sürüşlerde videodaki gibi limitte viraj alabilmek için (gördüğüm kadarıyla bi çok virajda limitteydi çünkü çizgisinin sonuna kadar açılıyodu derin virajlarda) yolu ve her virajı önceden tanımak şart mı dır? yani bana öyle olması gerek gibi geliyo, açıkçası sonu görülemeyen bi viraja bu şekilde yatmaya çalışmak benim için mümkün kabul edilemeyecek bi şey ? yani hangi viteste ve hangi hızda o viraja gireceğini viraja yaklaşırken mi hesaplıyor yoksa önceden aklında tuttuğu yol bilgisine göre mi çizgisini ve süratini ayarlıyor ?

yada jacker programını pc'ne yükle youtube girmek kolaylaşıyor ama indirmeden önce programı tarat

bana dünyanın yarısını verseler motoru böyle sürmem artcı olarakta binmem böyle sürseydim 35 sene motora binemezdim çoktan helvam yenmiş olurdu yaşım 42 böyle hareketlere özenmeyin oadam o yoldan 8-10 kere geçip o yolu tanımıştır ondan orda sürat yapıyor

arkadaşlar bende youtube giriş programı var.
isteyen varsa [email protected]
adresini ekleyip youtube giriş programını isteyene göndere bilirim.
işin içine vtunnel.com felen karıştırmadan tıklayıp yada istediğiniz gibi
youtubeyi açıpta izleye bilirsiniz.

Adamın nerdeyse en düşük hızı 130km.Herif tek teker iken vites değiştiriyor devir saatine bakınca anlaşılıyor.Bu adam İçin 2 Şey düşünürüm.Ya çok profesyonel Ya da aklını yitirmiş bi salak.

Valoe, youtube'tan hesap aç.. Videonu youtube'ta yayınlaladıktan sonra bu sitede topic açabilirsin (bakın millet neler yapmış diye:queen:)
Merak etme biz durumu anlarız ama vaziyeti çaktırmayız :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Valoe, youtube'tan hesap aç.. Videonu youtube'ta yayınlaladıktan sonra bu sitede topic açabilirsin (bakın millet neler yapmış diye:queen:)
Merak etme biz durumu anlarız ama vaziyeti çaktırmayız :)

Kimi kandıracağız o zaman?

Kendimizi mi ? Yönetimi mi? Yasaları mı?

Arkadaşlar tam olarak anlaşılamadık galiba, biz size video çekmeyin demiyoruz. Yasaları çiğnemek istediğinizde kendi bildiğiniz gibi hareket ederek istediğinizi yapabilirsiniz. Bu sizin riskinizdir, bizi bağlamaz.

Fakat yasaları çiğnerken bu portalı aracı olarak kullanamazsınız.

Sadece kendi videonuzu değil, başkasının da T.C. sınırları içinde yasadışı olarak çekilmiş videolarını ekleyemezsiniz.

Saygılar...

EYONG bu koyduğum video almanyada çekilmiştir
sınırlarımızın dışında yani . kilitlenmesin oky

vtunnel.com adresine gir orda begin browsing yazan kutuya ilk mesajda verilen linki koplayayıp yapıştır öyle izlersin.

valeo;
ss kullanan biri olarak (sen yani ben değil :mrgreen:) sormak isterim:

vidyodaki sürücünün viraj performansını gördük. benim merak ettiğim tempolu sürüşlerde videodaki gibi limitte viraj alabilmek için (gördüğüm kadarıyla bi çok virajda limitteydi çünkü çizgisinin sonuna kadar açılıyodu derin virajlarda) yolu ve her virajı önceden tanımak şart mı dır? yani bana öyle olması gerek gibi geliyo, açıkçası sonu görülemeyen bi viraja bu şekilde yatmaya çalışmak benim için mümkün kabul edilemeyecek bi şey ? yani hangi viteste ve hangi hızda o viraja gireceğini viraja yaklaşırken mi hesaplıyor yoksa önceden aklında tuttuğu yol bilgisine göre mi çizgisini ve süratini ayarlıyor ?

bikere yolu çok iyi biliyor adam . aklında tutmasına gerek yok. yolu ezberlediği için nerdeki viraja hangi hızla dalacağını bildiğinden beyni artık otomatik olarak ne yapması gerektiğini biliyor.bu şekilde kullanım tarzını türkiyede yapacak tanıdığım cok insan var hatta daha iyisini bile. FAKAT sorun şu almanyada yapılmış bu çekim ve orada sürücüler kurallara uyup hatalı sollama yapmıyorlar. eğer burda olsa hatalı sollama yapan bir araçla kafa kafaya girme ihtimali olduğundan ben şahsen bu sürüşü bildiğim yol bile olsa viraj sonunu göremediğim yerlerde asla yapmam. BİRDE bizde başıboş hayvan çok yollarda heran bir köpek çıkma ihtimali var bu tarz yollarda çok defa yaşadım bu olayı. Almanyada böle bişey söz konusu bile değil

Son düzenleme:
EYONG bu koyduğum video almanyada çekilmiştir
sınırlarımızın dışında yani . kilitlenmesin oky

bikere yolu çok iyi biliyor adam . aklında tutmasına gerek yok. yolu ezberlediği için nerdeki viraja hangi hızla dalacağını bildiğinden beyni artık otomatik olarak ne yapması gerektiğini biliyor.bu şekilde kullanım tarzını türkiyede yapacak tanıdığım cok insan var hatta daha iyisini bile. FAKAT sorun şu almanyada yapılmış bu çekim ve orada sürücüler kurallara uyup hatalı sollama yapmıyorlar. eğer burda olsa hatalı sollama yapan bir araçla kafa kafaya girme ihtimali olduğundan ben şahsen bu sürüşü bildiğim yol bile olsa viraj sonunu göremediğim yerlerde asla yapmam. BİRDE bizde başıboş hayvan çok yollarda heran bir köpek çıkma ihtimali var bu tarz yollarda çok defa yaşadım bu olayı. Almanyada böle bişey söz konusu bile değil

her kelimesine katılıyorum ::plus1::

birde deneyimi olmayan arkadaşlara bi konuyu belirteyim
motorsikletin deposuna aparat ile kamera bağlayıp cekim yapmak gerçekten zor bir iş. deponun üstüne yatarsınız hızınız arttıkça.kamera varsa bu alan baya bi sınırlanıyor ve yatışınız engellendiğinden rüzgarla mücadele 3 e katlanıyor. topspeed görme mesafeleriniz normalden daha uzun zaman alıyor. çok rahat hareket edemiyorsunuz. yani oldukça rahatsızlık verici ve keyifsiz bir durum. bu sebeptendirki çekim yapanların emeği o videoda oldukça fazladır.ve hep taktir etmişimdir

Valeo, casus kayıt aracı olarak kalem şeklinde kameralar var..
İnternette görmüştüm bi ara.. İşinizi bayağı kolaylaştırır..

motoru nasıl yatırıyor hayret sanki yere paralel gidecek
bu yatış açısı dışarıdan çekilen fotoğraflarda bukadar değil gibi ama motordaki kamerayla görülen açı süper
tabi bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar