Süper bi haftasonu ve geride kalanlar...

sitenin yeni aptisi artık tincere olcak galba:p:mrgreen::queen:

he ayarlıcaklar ümit :p
olm sen tanımadın mı adamları adanaya gitsek kimbilir neler yaparlar bunlar orda bize :p:queen:
buraya geldiler neler oldu kendi çöplüklerinde bize yapacaklarını düşünmek bilem istemiyorum:queen::queen:

Sende haklısın valla :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Özgüven dedikleri bu olsa gerek Halis abi :rendeer:

Ya da muhallebiye bağlamış olmanın verdiği doğal rahatlık :mrgreen:

Valla ben atamadım seni göbekli pozları.. Paça yemedi sanırsam :cherry:

şunu bir ac bakayım tencere anlamadım muhallebi derken neyi kastettin
ona göre bir bileyim anlayamadım :cat:

Kaş yapıcam derken göze soktu parnağı hahaha hade bakalım ayıkla pirincin daşını şimdi :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu ne iştir böyle ormanın ortasında mahsur kalmıssın gibi duruyorsun :)
Yok kurtarma ekibide ulasamaz sana :p
bi delikten 5 tane kıl fıskırırmı yaaa :mrgreen:

benim yaşıma gel senide görcez konuşuyorsunuz ama ben 66 dogumluyum yani 42 yaşındayım len sizin yanınızda delikanlıyım ben be şu resimlere bakan görüyordur en küçük olan 100 oka diyor be ben ne sıılcam sızın yanınızda :queen::queen:

şunu bir ac bakayım tencere anlamadım muhallebi derken neyi kastettin
ona göre bir bileyim anlayamadım :cat:

Bu soz genelde yaslanmıs insanlar ile dalga gecme anlamında kullanılır. Bunun yanında bir söz daha varkirki neredeyse es anlamlıdır.
Sahsen bizzat kendim bunu 30 senedir sadece kavga baslangıclarında veya ortalarında soylendigine sahidim :queen:

benim yaşıma gel senide görcez konuşuyorsunuz ama ben 66 dogumluyum yani 42 yaşındayım len sizin yanınızda delikanlıyım ben be şu resimlere bakan görüyordur en küçük olan 100 oka diyor be ben ne sıılcam sızın yanınızda :queen::queen:

Bırak simdi ne durumda oldugunu oktanı falan sen bana cokecegine lafı soyleyene cok alla alla :p

Son düzenleme:
Super Moderator
aha ümiti bekliyoruz hep beraber bakalım ne dicek söz sende ümit:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet ümit cevap bekliyorum yok vermiyorsan olcakları kabul etmiş olursun bende hakaret kabul edecegim direk ondan sonra katli vaciptir derim kendini savunmuyorsan suçlusun demerktir he muhalebi sen nasıl alırsın bilmem telefon diyorrum o kadar bak boşanma falan demedim daha sadece telefon dedim :mrgreen:

evet ümit cevap bekliyorum yok vermiyorsan olcakları kabul etmiş olursun bende hakaret kabul edecegim direk ondan sonra katli vaciptir derim kendini savunmuyorsan suçlusun demerktir he muhalebi sen nasıl alırsın bilmem telefon diyorrum o kadar bak boşanma falan demedim daha sadece telefon dedim :mrgreen:

Abi sen bakma bunlara.. Onların işi gaz vermek..

Muhallebi bildiğimiz gibi bir tatlı türü.. Türk halkının en sevdiklerinden..

Hani yaş kemale erince insana bi tatlılık gelirya onun için dedim muhallebi diye..

Sen tatlı bir orta yaş adamısın ve rahatsın..

Olay bundan ibaret..

Muhallebi gibi tatlı adamsın.. :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi sen bakma bunlara.. Onların işi gaz vermek..

Muhallebi bildiğimiz gibi bir tatlı türü.. Türk halkının en sevdiklerinden..

Hani yaş kemale erince insana bi tatlılık gelirya onun için dedim muhallebi diye..

Sen tatlı bir orta yaş adamısın ve rahatsın..

Olay bundan ibaret..

Muhallebi gibi tatlı adamsın.. :rendeer:

ben bunu yazdım kalın kalemle olmadı ama hadi olduralım bügün cok yogun AMA UNUTMAM aklımın köşesinde ben yaşımı zaten kabul ediyorum siz kendine bakın daha otuzuna merdiven dayamadan hoşafa dönmüş sünüz biri 108 kilo biri 95 kilo biri 80 kilo ne len bu cakı gibi olmanız lazım o yaşta

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şimdi resimlere devam ben merak ettim ertek o kadar uzun kurekle ne yapıyorsun forsalıgamı ozendin

ümittin dogal olmaya calıştıgı bir an ama son anda kamerayı görüyor poz vereyim derken böyle cıktı işte:queen:

kapat lan agzını şimdi kuş yuvasıyla karıştırmasın

buda sözde poz veriyor işte yorumu acık

şimdide göbekleri seyredelim bunlar genc birde

bu arkadaşta iki gün boyunca telefon elde mesaj cekti durdu ne ayak bilmiyorum yoruma acık bir durum ben yorum yapcam ana yengenin yanında :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar