Şuna bir bakın

Başlık biraz daha açıklayıcı olsaydı keşke :p Örneğin "2 resim arasındaki farkı bulun" gibi :)

hiç fark yok yalnız o kadın neden bğırıyor ölee anlamadım

o kadının bağırmasının bir sebebi varda ses kartı olmayan işyeri bilgisayarımda bir anlamı olmuyor olayın...

allah çımbırtını versin
underground oynarken sesi biraz fazla açmışım hemen ardından buna girince :queen:
galiba yıkanmam lazım :salut:
kokuyorrr
isan bi haber verir :farao:

en son karoke olayından sonra yemezler
ama dükkanda milleti manyak korkutuyorum karoke ile :cherry:

farkı bulamadım ama o kadın nerden çıktı ööle ödümü kopardı dalmış fark arıyom sazan gibi :queen:

manzara cok güzel. Kadın için aynı şey gecerli degil tabiki :thumleft:

spiky,bu ne yaw insan açarken sesi kısın diye uyarır yawwww ödümüz biryerimize karıştı
gecenin 12 sinde ayıp yaw vallahi çok korktum allahtan yanımda yiğenlerim yoktu :santa:

Ya bu link varya milattan önce 2500 senesinde kazılar sırasında bulundu. tıkalamama hiç gerek bile yok zooken yazıyorsa salla gitsin :farao:

Cok guzel olmus eline saglik, altima kacirdim kalp krizi gecirdim simdide evden cikamiyorum :flower: :flower: :queen: :queen:

arkadaslar yeni motorum nasıl? siteye daha yeni alışıyorum. İdare edin.

ulan Spiky seni elime geçirmeyim :santa:
asalak asalak resimde bi fark falan araken CADI ne biçim ç1k1yor öyle ödüm koptu yerimde z1plad1m :cyclopsani:
bunun intikam1n1 seni arkama bi bindirirsem al1r1m herhalde :pale:

Arif hepimiz icin sen su Spikyi bir guzel gezdir motor ile benide korkuttu yaw aksamalri lambayi kapatamiyom halen korkuyorum CADI gelecek diy :salut: :salut: :salut:

yav dayı sen ne ettin gece gece oda da karanlıktı zaten birden manyak kadın çıkınca bi sıçradım öliidim az kalsın

Şuna bir bakmayın :sunny: baktık ve zıpladık. yaşlıların ve kalp hastalarının şiddetle uzak durması gerek!

abi bu hatunun cebi falan yok mu, hasta oldum kendisine, yıllardır arıyodum nerde çıktı karşıma bak, kısmet işte (zıplayıp kafayı tavana vurduğumu anlatır mıyım hiç :cherry: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar