Sulu benzin

aynı yerden ıkınıc kez alısıp ılk seferınde bısey olmamıstı ama aynı sorunu bende yasıyorum o cıwarda pek benzıncı olmadıgı ıcın ordan almak zorunda kalıyodum bende bıdaha almıcam ordan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de dikkat edeyim bari bu konuya.

hersey güzel olacak

Airbox`un su toplamasi normal... amaci ve görevi bu zaten! Tanktada kondessuyu yani buglanma sonucu olusan suyunda olusmasi da normal.. Yillik bakimlarda tankinda temizlenmesi sart! Emismanifotunda ve Havafiltresi kutusundaki (Airbox) benzin, yag ve suy emis anindaki hava ve benzin karisiminin 4 zamanli motorun tasarimia geregi meydana gelen geritepmenin, buda kulanim sartlarina bagli olarak gerceklesen birikintilerin birik mesi sonu olusmaktadir! Kullanim sekli ve hava saartlarina göre bakim intervallerini sikilastirmanizi tavsiye ederim.. Hava kutularinin alt kisimlarinda bulunan vanali hortumda bu amacla; kullanim öncesi icin yapilan check icin tasarimlanmistir...

hersey güzel zaten

Son düzenleme:
turkpetrol = aydindoğan.
aydin doğan = ...

şu pislik çıkaran istasyonları bir topic altında toplasak olurmu? millet ordan almasa?!...

maslak opet ve sarıyer totalden başka bir yerden benzin aldığımda her zaman karbüratörden sorun çıkıyor onun için iki yer dışında benzin almıyorum

Kabataş Türkpetrol yüzünden benimde başıma baya fena birşey geldi.Eski motorumla eve döndüm.Kapalı otoparka bırakıyorum.Otoparkçı aradı beni motorun benzin kaçırıyor dedi.Gittim apar topar.Depoyu fullemiştim bütün benzin yerde.Motor kitlenmiş bir vaziyette ertesi gün servisten adam çağıdırdım.Karburatörün memeleri açık kalmış pislikten dolayı ve kaburatör hava filtresine ve silindire benzini vermiş hava filtresindende dışarı.Depoyu bir açtılar,deponun altı kum dolu.Depo karburatör temizlendi,motor yağını benzin incelttiği için yağı değişti,...vs.

bende BP den aldıgım benzinle yolda kaldım 4 buji + servis 110 ytl + benzini boşalttım 50 ytl 160 ytl zarar eğer benzin fişini atmamış olsaydım şikayet edicektim ama elimde ispat edecek bi belge olmadığı için bişey yapamadım

şuan sadece shell ve opetten alıyorum ve sorunum yok

sulu benzin ve sulu bira olmaz..
herkes olur sanır, ama olmaz.. :wiinkk:

cok sukur kotu bı yerde motor kalıpda senı teklıkeye sokmamıs.. benzini mumkun olduunca tanıdıın bıldıın yerden alıcaksın kımseye guwen yok artık..

motor için gerçekten ciddi bi sorunn.. Ben devamlı shell den alıyorum su ana kadar litre(10 ytl lik benzin aldıgımda depoda ne kadar benzin olacagını biliyorum) veya benzinde pislik su vb bi şeyle karsılasmadım...

ben kağıthane karakolun tam karşısındaki benzinlikden aldım ne yalan söyleyim hangi benzinlik olduğuna dikkat etmedim ama türk petroldu diye biliyorum hatta yanında shell var onu iyi biliyorum ya şimdi motor gaz yemiyor ben nasıl temizlerim onu karburatörü söksem nasıl temizlerim bana bi el uzatın arkadaşlar :(

slm arkadaşlar şu sıralar sulu benzin benimde sorunum oldu benim oturduğum yerdeki benzinlikteki benzinler güzel bi gün çalıştığım yerde benzin bitti 5ytl lik aldım motor benzini aldığımdan beri kasıyoo kendini 110 120 giden motor 80 i geçmio o benzini aldığım yerde amcamın şerefsiz heriffff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar