Süleymaniye buluşması 18.04.2010

Etkinliğe katılma durumum

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
araba degil mete audi :queen::queen:

Geçersin Sıratdan Srad 750 ile...Haşa Allahın işine karışmak gibi olmasında abi malı mülkü bir garibana bağışlayıp hak yoluna girsene...Yahu sen kapitalistsin ne işin var şeriat yolunda...paraların faizde cayır cayır tahvilin var...paranın faizini bana ver o günahını ben sırtlayım...bir elin yağdaaa bir elin baldaaa namazınıda kılar iki dünyayıda garantilersin...vay babuşşş...:queen:

Allahın sevdiği kulsun...bizi sabırla ölçüyor...:cherry:

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol!" Öyleyse sen de, madde ve mânâ yoksulunun elinden tut ki diyor Mevlana...forumda haykırıyorum zordayım diye...haydi Agam büyüklüğünü göster bir el at bana...10.000 liraya ihtiyacım var...sana her ay düzenli 500 lira ödeyebilirim...Allah rızası için tabi...kart batağına düştüm...bi çare...

pmden yazsam uyanık dersin altında fesatlık ararsın...ortaya yazayım ki samimi olsun...yapabiliyorsan tabi...yapamıyorsanda canın sağolsun...ama bana maaşlıyım bende sizin gibi deme de...en nefret ettiğin kişi benimdir mesele düşmanına yardımcı olabilmekte...

abi işin kolayına kaçmak yok ne kadar meşakkatli olursa o kadar güzel oluyo :) sende turist kafilesini deveyle gezdir o zaman :mrgreen:

:p Valla Hacı Kapadokyada devey biniyorlar turistler...ama çok rahatsız bir hayvanmış...biz yine modern zaman makinalarını tercih edelim...Yüce İslam teknoloji nimetlerinden faydalanmamızı hayatı kolaylaştıran herşeyi kullanmamızı tavsiye eder bildiğim kadarıyla...

emin murattan bahsediyorsan o kiliseye gidecek o da dua için degil beleş şarap için:p

Hristiyan olmak var anasını satayım...ibadet yok oh mis...Pazardan pazara yalandan kiliseye git...bir halt ye günah çıkar ...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:p
Geçersin Sıratdan Srad 750 ile...Haşa Allahın işine karışmak gibi olmasında abi malı mülkü bir garibana bağışlayıp hak yoluna girsene...Yahu sen kapitalistsin ne işin var şeriat yolunda...paraların faizde cayır cayır tahvilin var...paranın faizini bana ver o günahını ben sırtlayım...bir elin yağdaaa bir elin baldaaa namazınıda kılar iki dünyayıda garantilersin...vay babuşşş...:queen:

Allahın sevdiği kulsun...bizi sabırla ölçüyor...:cherry:

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol!" Öyleyse sen de, madde ve mânâ yoksulunun elinden tut ki diyor Mevlana...forumda haykırıyorum zordayım diye...haydi Agam büyüklüğünü göster bir el at bana...10.000 liraya ihtiyacım var...sana her ay düzenli 500 lira ödeyebilirim...Allah rızası için tabi...kart batağına düştüm...bi çare...

pmden yazsam uyanık dersin altında fesatlık ararsın...ortaya yazayım ki samimi olsun...yapabiliyorsan tabi...yapamıyorsanda canın sağolsun...ama bana maaşlıyım bende sizin gibi deme de...en nefret ettiğin kişi benimdir mesele düşmanına yardımcı olabilmekte...

:p Valla Hacı Kapadokyada devey biniyorlar turistler...ama çok rahatsız bir hayvanmış...biz yine modern zaman makinalarını tercih edelim...Yüce İslam teknoloji nimetlerinden faydalanmamızı hayatı kolaylaştıran herşeyi kullanmamızı tavsiye eder bildiğim kadarıyla...:p

Hristiyan olmak var anasını satayım...ibadet yok oh mis...Pazardan pazara yalandan kiliseye git...bir halt ye günah çıkar ...:p

ben zekatımı veriyorum yardıma muhtac olmak ayrı şey bittinmi motorunu saat zekat verilecek insanlar katogorisine girmiyorsun zaten fitre desen olurda zekat sana olmaz he neden diye sorma yüce google sor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------

İmam aye olsun ben de gelmessem arap olayım.... :queen::queen::queen:

ben onun arkasında nanaz kılmam zaten gecen sefer arkasında duruyorum diye imam payladı bana birşey olursa yerime gece bilcekmisin diye biliyorum imammın arkasındaki kişi onun yerine gece bilmeli ama orası boş kalmıştı :pale:

Son düzenleme:
Emin sabah namazından sonra kaçta ve tam olarak nerede buluşulacak kesin bir yer söyle de ona göre hereket edelim.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cami imamı ile görüştüm namazı ben kıldırcam :)

Emin sabah namazından sonra kaçta ve tam olarak nerede buluşulacak kesin bir yer söyle de ona göre hereket edelim.
abi daha belli değil hava güzel olursa süleymaniye avlusundaki yerlerde oturabiliriz yada soğuk olursa aşağıda seyidoğlu var orayada gidebiliriz arayın beni boyayın beni :p 0535 469 99 63
cami imamı ile görüştüm namazı ben kıldırcam :)
şarapla abdest oluyomu hacım :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------

bu arada aldığımız son bilgilere göre süleymaniye tadilattaymış namazı dışarda kurulan çadırda kılıyolarmış? halis abi sen karar ver :)

abi daha belli değil hava güzel olursa süleymaniye avlusundaki yerlerde oturabiliriz yada soğuk olursa aşağıda seyidoğlu var orayada gidebiliriz arayın beni boyayın beni :p 0535 469 99 63

Tamam emünn lenn namaz sonrası 6-6 bucuk olursa ben patlarım vallla heee o saat de::157::

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Emın nıyet oraya oldu olsun artık bence

:p

ben zekatımı veriyorum yardıma muhtac olmak ayrı şey bittinmi motorunu saat zekat verilecek insanlar katogorisine girmiyorsun zaten fitre desen olurda zekat sana olmaz he neden diye sorma yüce google sor

:

Hacı aga yardıma muhtac değilim...hatları karıştırdın...babayın hayrına para ver demedim....müsaitsen borc vericen...geri almak kaydıyla...

tövbe de bre panda :mrgreen:

tövbe tövbe yoldan siz çıkarttınız beni...:)

Tamam emünn lenn namaz sonrası 6-6 bucuk olursa ben patlarım vallla heee o saat de::157::
tmm abi :wiinkk:
Emın nıyet oraya oldu olsun artık bence
Pazar sabahı görüşmek dileğiyle...
Hacı aga yardıma muhtac değilim...hatları karıştırdın...babayın hayrına para ver demedim....müsaitsen borc vericen...geri almak kaydıyla...

tövbe tövbe yoldan siz çıkarttınız beni...:)

salavat getir bre panda densizi :p abi kahvaltıya gel bari?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Her ne kadar seninle hep didişsekte böyle sıkıntı içersinde olmana üzüldüm, rabbim inşallah işlerini rast getirir.

Emincim sabah nerde buluşuluo ordan nereye gidiliyo, uyanır uyanmaz gelmeye çalışçam ona göre şeyedim, sabah yağmur olmazsa ordayım.:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Olm 6 ay öncesi paraları köprüden savuruyodun... :wiinkk::wiinkk:
İşte 25-30 bin limitim var diye bağırıyodun... :bounce::bounce:

Rüya mıydı lam... :queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Emincim sabah nerde buluşuluo ordan nereye gidiliyo, uyanır uyanmaz gelmeye çalışçam ona göre şeyedim, sabah yağmur olmazsa ordayım.:cat:

Derler ya ...Namazda gözün yok ki kulağın ezanda olsun.... :queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Panik yok, namazı kıldırdıktan sonra en yakın kliseye beleş şarab içmeye götürcem sizi.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar