Şükür kavuşturana

Slm arkadaşlar.Uzuuun zamandır üye olmak istiyordum ama kısmet bugüneymiş.
Reklam olmasın ama (nasılsa kerdeş site) MD üyesiyin. Az çok tanınırım oralarda.

Umarım burda da en az Md kadar dostum olur.

Aslen İzmirliyim ama işim gereği Diyarbakırda yaşıyorum.Sürekli görevlere değişik yerlere gidiyorum.Ve her gittiğim yerde de motorcu dostlarımla tanışmayı kendime düstur edindim.

Yaaa kusura bakmayın düştü çenem yine. Kusura bakmayın heyecandandır :cherry:

Görüşmek üzere kendinize iyi bakın

hoşgeldin hem keyifli:mrgreen:, hem de öğretici bir sitedesin:cat:.

Slm arkadaşlar.Uzuuun zamandır üye olmak istiyordum ama kısmet bugüneymiş.
Reklam olmasın ama (nasılsa kerdeş site) MD üyesiyin. Az çok tanınırım oralarda.

Umarım burda da en az Md kadar dostum olur.

Aslen İzmirliyim ama işim gereği Diyarbakırda yaşıyorum.Sürekli görevlere değişik yerlere gidiyorum.Ve her gittiğim yerde de motorcu dostlarımla tanışmayı kendime düstur edindim.

Yaaa kusura bakmayın düştü çenem yine. Kusura bakmayın heyecandandır :cherry:

Görüşmek üzere kendinize iyi bakın

vay yiğiidim oşgeldin beyav...sevgi saygı ve hürmetlerimi arz ederim...bizim dünür tooclolda yakınmısın...o biraz arazi bu aralar...yanaklarınızdan öperim...

vay yiğiidim oşgeldin beyav...sevgi saygı ve hürmetlerimi arz ederim...bizim dünür tooclolda yakınmısın...o biraz arazi bu aralar...yanaklarınızdan öperim...

Teşekkür ederim abicim. Çok da yabancı değil burdakiler.Tanıdık sima (pardon nick) :cherry: var bayaa

Senin dünürü bencde epeydir göremiyorum.Çalıştığımız yerler çook uzak birbirine.Görürsem selamını iletirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar