ALLAH rahmet eylesin.Yazdım yazdım sonra sildim.Yazdıkça iş yine siyasete giriyor.Bariyer olmasa belki hayatta olacaklar.
Bariyer olmaması mümkün değil. Otomobil ve diğer taşıtları tutmak için olmak zorunda.
Ancak bariyer ayakları kapatılarak motosiklet sürücülerine oluşturduğu tehlike asgariye indirilebilir. Bunun için artık toplanıp, bir şekilde toplu halde sesimizi duyurmamız gerekiyor, yoksa bu sebeple daha çok arkadaşımızı kaybedeceğiz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşin sonunda her türlü ölüm kötü. Aileleri ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------
Niye bunu yetkililer anlamak istemiyor, hayret ediyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı...
Ben hatırlıyorum, seneler önce bir forumdaşımız İBB'ne e-posta atmıştı bariyer ayaklarıyla alakalı olarak. İBB'den gelen cevabı da paylaşmıştı. Kısaca belediye cevapta "bariyerlerimiz avrupa standartlarında" diyordu.
Yani sizi çok da bi tarafımıza takmıyoruz manasında bir mesajdı kısacası. Malesef mücadeleye girişmeden bu ülkede bu işlerin düzelmesi mümkün değil. Tarihe baktığınızda da bu böyle.. Milletler hep mücadele vererek, acı çekerek kazanmışlardır haklarını.