Şükrü Doğru,Şakir Şenol Kılıç...

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
! Aralık cumartesi yaşanan kazada kardeşlerimiz Şükrü ve Şenol u kaybettik...Allah mekanlarını cennet etsin...

Şükrü çok iyi eğitimli,genç,motosiklet ile ilgili ileri düzey sürüş kabiliyetine sahip bir kardeşimizdi..

Ama bariz şudur diyebileceğimiz bir şey olmadan kaza yaptı ve rahmetli oldu..

Geride sadece bu dünyada yaptıkları,ve sevenlerinin duyduğu acı kaldı....

Oraya ne götürdü bilemeyiz ama geride hayır,hasenatla dolu kısa bir hayat,yüzlerce insanın yüreğini yakacak kadar acı bıraktı..

Tanıdığım kısa zamanda bundan sonraki hayatımda iz bırakacak örnek alınacak biriydi...

Allah mekanını cennet eylesin...

pnoJ5Q6vj

poIWtv3Uj

poP0pNQlj

pnYdFxlBj

Motosikleti
DOMİNAR 400 UG 23
ALLAH rahmet eylesin.Taksiratını afetsin.Umarım o resimdekiler çocukları değildi.Eğer öyle ise çok kötü.

Motosikleti
BWS 100
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Başımız sağolsun. Duyunca inanamadım. Toprağımdı kendisi . Yazın yozgata gittim mi orda ise hemen sac kavurma yapar o iş bende derdi. Parası olmayanın parası , gücü olmayanın gücü olurdu. Kimseyi üzdüğünü duymadım görmedim. Allah mekanını cennet etsin güzel insan . Sen ve yaptıklarınla bir ömür anılacaksın eminim.

ALLAH rahmet eylesin.Yazdım yazdım sonra sildim.Yazdıkça iş yine siyasete giriyor.Bariyer olmasa belki hayatta olacaklar.

Son düzenleme:
Rabbim ikisine de gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.

Süleymaniye camisinde ilk defa tanışmıştım. Çok sıcak kanlı bi insandı.

Ahmet abi temas olabilme ihtimali konuşuldu bi ara böyle bişey var mı? Araştırılıyor mu?

Olay günü sadece ikisi mi vardı? Grupla gitmiyorlar mıydı?

Son düzenleme:
Rabbim ikisine de gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin.

Süleymaniye camisinde ilk defa tanışmıştım. Çok sıcak kanlı bi insandı.

Ahmet abi temas olabilme ihtimali konuşuldu bi ara böyle bişey var mı? Araştırılıyor mu?

Olay günü sadece ikisi mi vardı? Grupla gitmiyorlar mıydı?

Gurup onları mehmetcik vakfında bekliyordu orda kamyonet e yüklenecekmiş motorlar . Yaklaşık 1 km kala buluşma noktasına olmuş kaza .

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Temas falan yok kardeşim. Dedim ya sebep bulmak için birçok şey söylenebilir. yavaş gitseydi..geç gitseydi...bariyer olmasaydı.....vs uzar gider..

Takdiri İlahi zamanı orda dolmuş gardaşımın. İllaki biz kullar bir sebep arayacağız. Bu da bizim tesellimiz

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar versin.

Yine bir bariyer kazası. Artık şu bariyerlere de bir el atsalar da basit kazalarda motorcu kardeşlerimizi kaybetmesek keşke.
Düşük hızda bir kazada full ekipman olsak dahi bariyer ayakları ölümcül bizler için. Niye bunu yetkililer anlamak istemiyor, hayret ediyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı...

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. (Biz Allah'a aidiz ve dönüşümüz de O'nadır.)

Allah rahmetiyle muamele etsin.

YouTube kanalı da vardı(öğretmenden temiz) güzel paylaşımlar yapıyordu Allah rahmet etsin

Allah rahmet etsin. Gelişmemiş ülkelerde ne gibi önlemler var bariyer ayakları için?

Allah rahmet eylesin ve mekanları Cennet olsun inşallah.

Son düzenleme:
Her iki kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.Huzurla uyusunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar