Sukida 125cc calisma problemi

merhaba arkadaslar bende bir tane sukida 125cc scoter var.Her sabah ise gederken yarim saat once kalkiyorum. motoru calistirmak icin. Belmem nedendir. motorun marsina bastigimda sadece akuyu bitirene kadar ses veriyor. ama bir turlu motor calismiyor. Ayakla calistirmayi deniyorum. 10 sefer denedikden sonra calisiyo.bazi zaman hic sonuc vermiyo ozamanda moturu arabanin akusune baglayip calistiriyom cunku kendi akusunun gucu motoru uzun zaman marj basmaya yetmiyor.Bu sorun motor sicakken olmuyor. sadece sogudugunda oluyor. acaba bu sorun kabrator problemi mi ? yoksa elektirik aksamindami? gecenlerde elektirik yani bujuye elektirik geliyomu diye bakdim geliyo. yinede bujiyi yeniledim ama bir turlu sonuc vermedi.Kabrotorde pislik vardir dedim. actim ve hertarafini bir guzel benzinle yikadim.butun bunlari yapmama ragmen. hic bir sonuc alamadim. .bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. saygilarimla. motorun resmi bu sayfada.. http://www.sukidacycle.com/products/pic/sk125t-3.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
modial 125 RT ayda MT modeline benziyor o motorla ilgili topiclere bir bak
tahminim benzin otomatiğinde olabilir. benzin otomatiğine bir baktır. genellikle diyafram arızalı olduğunda bu şekilde bir sorun veriyor. motoru çalıştırmadan önce ayak ile bir kaç kez basmak daha sonra hafifçe gaz verip çalıştırmak sorunu çözebilir benim 125 cc dorado akida da marşı verirken hafifçe gaz verince çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar