Sübhaneke

okula yeni bi din ogretmeni atanmıs.sınıfta kendini tanıtmıs.
hoca: ben de sizleri yavas yavas tanıycam artık. mesela oglum senin adın ne demis

ogrenci : fatih

hoca: hadi bi fatiha oku da dinleyelim

ogrenci güzelce okumus fatihayı.

hoca: kızım senin adın ne?

ogrenci: kevser hocam.

hoca: hadi sen de bir kevser duası oku da dinleyelim.

ogrenci okumus.

hoca yürürken köseye sinmis bir ogrenci görmüs

hoca: oglum senin adın ne?

ogrenci: hocam benim adım yasin ama arkadaslar bana kısaca sübhaneke derler.

:cherry: :jocolor: :farao: :p HARİKAAAAAAAAA ulan rezil oldum burda millete ben kırıldım yerlerdeyim millet bana bakıyo (kesin kayışı koparmış)diyolardır oooyyy ooyyy öldüm hacı yaa :thumleft:

Canınmı sıkılıyo vaktinmi bol :p mesai saati ilgilendiğin şeye bak :cherry:

TEKTEKERCEM, dileyen beğenir dileyen beğenmez.. İlk mesajını buraya değil tanışalım kısmına atarsan daha uygun olur.. Atmadan evelde forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.. Büyük harfler yasak.. Son olarakta "OKUZ" nedir anlamadım!

TEKTEKERCEM,
Arkadaşım önce kendini tanıtsaydın da seni de tanısaydık..İlk mesajını buraya atıp aşağılayıcı yorum yapman hiç hoş değil..Hele de bunu bağırarak söylüyorsan (ki büyük harflerle yazmışın) daha da kötü...
Ayrıca Türkçe karakter kullan ki yazdıklarını tam olarak anlayabilelim..

Yaw elli kere söylüyorum :pr: hatta başımık taşlara duvarlara vuruyorum ama nafile yöneticimiz uyuyor, Tektekercem kendini tanıtmadan nöbetçi sazan gibi olaya atlıyor birde aşağılıyor.Abi onu bunu bilmem önce JetAime kardeşimizden sonra diğer arkadaşlardan özür dileyecek.Bu arada fıkran çok hoştu Jetaime :bounce:

Arkadaşlar hemfikir olmanız hoşuma gitti.. Teşekkür ederim.. :cat:

Teşekkür ederim Aydın, ancak çok da kızmadım açıkcası o arkadaşa.. Başta kısa bir dumur yaşadım bu ne ki şimdi dedim ama sonra düşününce yaşı genç heycanlı bir arkadaş olduğuna karar verdim.. Zaten o rumuzla başka mesaj atmaması muhtemelen hatasını anladığını gösteriyor.. Sanırım başka bir rumuzla tekrar düzgün bir giriş yapacaktır ve aramızdaki yerini bulacaktır..

Sinan ABİ.. Bak abi de diyorum aslında demezdim :p Küçüğüm diye.. :cherry:

Benim tahminim bu arkadaş yaş olarak benden büyüktür..Ama artık bazı şeyleri yaşamamış da onları mı telafi ediyordur nedir?
Ben böyle şeyler yapıyomuyum 17 yaşındayım diye yaw. :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar