Şubat tatili Gezisi 2015

Bugun ablamla beraber gezdik once ankamalle gittik ve oradan ablam bana motorda da giyebilecegim cok guzel botlar aldi her ne kadar motorumdan ayri dussem de herseyi alirken motora uyumlu mu ona dikkat ediyorum oyle aliyorum sonrasinda yine ablamla disarda bir yemek yedik ve birlikte bahceli yedinci cadde gezisi yaptik iste tatilin motorsuz kismi boyle geciyor olsun allaha sukur bu dunyada en onemli sey ailenizdir aileniz arkanizdaysa kimse sizi yikamaz bu dunyada

Aldığın botların fotoğrafını paylaşabilir misin?
Nerden aldın kaç liraya aldın?

Motosikleti
Dominar D250
Fotograf su anda paylasamiyorum greyder den 170 liraya aldim botlar indirimdeydi selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

Bugun aksam izmir yolcusuyum ve yeniden motorumla kavusuyoruz insallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------

Bugun aksam izmir yolcusuyum ve yeniden motorumla kavusuyoruz insallah

Motosikleti
Rsv4+D250
Hocam geziniz çok güzel Allah yolunuzu açık etsin 1 günde kaç km yol alıyorsunuz motorunuzla

Motosikleti
Dominar D250
Bu gezimde toplam 450 km yaptim yazlari cok daha uzaklara gittigim oldu ama en fazla gunde 300 km civarinda yol yapiyorum

bıcır bıcır bir sürü resim göreceğim diye, büyük umutlarla girdiğim bu konudan,
şapkamı takıp, sigaramı yakıp, ümitlerimi de koynuma alıp usulca kaçıyorum.::pala::
EYV forumdaşlar.

Motosikleti
Dominar D250
Kusura bakmayin artik ne yapalim selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Bugün evime geldim her ne kadar ablam canım kanım olsa da bir insanın yerinin kendi evi olduğunu ohh bee duygusuyla yaşadım. Motoruma da kavuştum en nihayaetinde şimdilik bir gezi planım yok. Biraz evde temizlik gerekiyor o yüzden biraz temizlik yapacağım birkaç gün. Her5kese İzmir'den selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar