Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa arkadaslar baslik cok boktan oldu biliyorum.
Demek istedigim şu,
https://www.varahannes.at/index_htm_files/AT-Infos.pdf
Yukarida Ünlü Hondaci Hannes in africa bakim gunluk dosyasi var.
Adam her 24k da usenmiyor ve kitapcigin dedigi gibi subap bosluklarini kontrol ediyor.
Benim almanca ust seviyede oldugu icin anliyorum ama merak eden varsa google translate kullabilir.
Egzoz valfi ilk kez 324.000 km de ayar istemis.
Giris valfi ise 270.000 km de ayar istemis.
Ama gelin görün ki, forumlarda subaplarini kontrol eden ve 50k da bile spec disina ciktigini yazanlar var.
Bu nasil is ? benim kafam almadi.ayni meteryaller abi, biri 300k da ayar istiyor digeri 50k da sebep ?
Bu parcalar tornadan cikmiyor mu ? Tornadan cikmis gibi deyim var hatta, ayni olmasini beklersiniz.
Kullanim sekli demeyin, bu hannes dct kullaniyor ve 2.vitese 65-70 kmh de geciyomus.adam deli yani,motor freniyle kafayi bozmusun diye dalga geciliyor
Ustadlardan mantikli cevap bekliyorum.
Svg,
Demek istedigim şu,
https://www.varahannes.at/index_htm_files/AT-Infos.pdf
Yukarida Ünlü Hondaci Hannes in africa bakim gunluk dosyasi var.
Adam her 24k da usenmiyor ve kitapcigin dedigi gibi subap bosluklarini kontrol ediyor.
Benim almanca ust seviyede oldugu icin anliyorum ama merak eden varsa google translate kullabilir.
Egzoz valfi ilk kez 324.000 km de ayar istemis.
Giris valfi ise 270.000 km de ayar istemis.
Ama gelin görün ki, forumlarda subaplarini kontrol eden ve 50k da bile spec disina ciktigini yazanlar var.
Bu nasil is ? benim kafam almadi.ayni meteryaller abi, biri 300k da ayar istiyor digeri 50k da sebep ?
Bu parcalar tornadan cikmiyor mu ? Tornadan cikmis gibi deyim var hatta, ayni olmasini beklersiniz.
Kullanim sekli demeyin, bu hannes dct kullaniyor ve 2.vitese 65-70 kmh de geciyomus.adam deli yani,motor freniyle kafayi bozmusun diye dalga geciliyor
Ustadlardan mantikli cevap bekliyorum.
Svg,