Subap hk.

Subap ayarları uzun süre yaptırılmaz ise pistonun subapa çarpma durumu yaşanır mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Subap ayarları uzun süre yaptırılmaz ise pistonun subapa çarpma durumu yaşanır mı?

Sorununuzun cevabını bilmiyorum ama pistonun subapa çarpıp parçalanması, üst kapağı kırması 2006-2008 Er6F/N'lerde birçok kullanıcının başına gelmiş bir problem. Bunun nedenini motorun yağsız kalması, sürekli redline gidilmesi, subap yaylarının zamanla işlevini yitirmesi gibi nedenlere bağlayanlar var eski model Er6F/N kullanıcıları arasında.

Sorununuzun cevabını bilmiyorum ama pistonun subapa çarpıp parçalanması, üst kapağı kırması 2006-2008 Er6F/N'lerde birçok kullanıcının başına gelmiş bir problem. Bunun nedenini motorun yağsız kalması, sürekli redline gidilmesi, subap yaylarının zamanla işlevini yitirmesi gibi nedenlere bağlayanlar var eski model Er6F/N kullanıcıları arasında.

aynı durum versyste de olur o zaman.
gerçi ben 5 bin devirin üstüne bile çıkmıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
aynı durum versyste de olur o zaman.
gerçi ben 5 bin devirin üstüne bile çıkmıyorum

Yok dostum seninki yeni model, 2013 sonrasında başına gelen pek duymadım ama 2006-2008 arası modellerde çok var. Bir de Versys alan adam daha efendi gibi sürüyor.

supaplar ile piston 0 a 0 çalışıyosa boyle bi durum olabilir tabi neden olmasın ama daha öncesinden piyano takımını dağıtır ben size söyliyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar