Biz bitti demeden bitmezzz...:mrgreen: (Yazık ettiler şu diziye'de, yazacak çok şey varda neyse...)
Emin olmak adına , valf kapağını söktüm, bildiğim yöntem ile işaretlemelere bakarak , üst ölü noktayı tesbit ettim , buji anahtarı kayb etmişim pistonu çek edemedim, zaten bu ayarda enson usta arkadaş toplamış ve ayralamıştık çalışıyor alet , ancak şu değerlerde eski ataklaık yok, yaa debriyajlar tam öldü yada sıhhatli değerleri halen bulamadık.
Sorum ise, bir yanlışlık yok ise sübab kolu/krangı pozisyonu aşağı doğru " V " halinde , iken en doğru ayarlama pozisyonu değilmi ağalar?
Toplar iken terslik filan olmuş olamaz diye düşünüyorum yinede emin olmak adına sorayım dedim.
Alt gözlem portu sente noktası/çizgisi
Egzantrik gözlem portu RI - LI sanırım " R = Right(sağ) , L = Left (sol) noktalar sağ altada nokta puntası
Ve sübab kolu/krangın aldığı üon(üst ölü noktadaki halli) durumu , umarım terslik yoktur.
Yorumlar iseniz sevinirim , son ayrıntı , egzantrik zincirini değişmiş idim zaten, ancak gergisini sanki fazla gergin olduğunu hiss ediyorum son fotoda sağ tarafta gergiyi görmek mümkün, gevşetmelimiyim?, yoksa gergin olarakmı kalmalı yada en ideal ayarı nedir acaba?