şuanda pek çalışmasa da yeni scooterım =D

arkadaşlar diğer topik yürüsün dursun bende resimleri falan paylaşayım işte yeni motorum Bianchi Falcon125 (Turbo) Turbo lakabı MT halkı tarafından konulmuş Selçuk öyle dedi :mrgreen:
13255 km de 2006 model 125 cc bi scooter işte..

bu resimde bizim emektar da var ben topladım komple soğuk kar kış demeden sabah tek marşda çalışır..:bounce:

murat hiç yakıştıramadim bunun eksozu orjinal:queen::queen:
güle güle kazasiz belasiz kullan:cat::rendeer:

151 rs nin 135 yapması işin esprisidir ama düzde 110 yapar. 151 rs gibi scooterın tek bir fotoğraf karesine zorla girmiş olması üzdü beni :mrgreen: şaka bir yana hayırlı olsun yeni scooterin gösterge camını acilen değiştir bence güneşten berbat olmuş.bende kendi rs mi toplamıştım eğlenceli bayağı :)...

çift ekzoz scoter görmek istiyoruz :p işin şakası hayırlı uğurlu olsun kazasız bol sürüşler

murat usta(lakap çok yrinde) giiti güzelim apache ne emek verdiydin benim içim aıcıdı bee:queen:
hacı şimdi ide scooter kas bakalım neler çıkacak ortaya bilğim şey bu rs türevi scooterlar düşürülünce acayip güzel gözükmekte hocam :rendeer:

herkese çok teşekkürler.. :rendeer:

murat usta(lakap çok yrinde) giiti güzelim apache ne emek verdiydin benim içim aıcıdı bee:queen:
hacı şimdi ide scooter kas bakalım neler çıkacak ortaya bilğim şey bu rs türevi scooterlar düşürülünce acayip güzel gözükmekte hocam :rendeer:

bilmiyorum artık neler olacak zamanla birşeyler yaparız :mrgreen:

çift ekzoz scoter görmek istiyoruz :p işin şakası hayırlı uğurlu olsun kazasız bol sürüşler

ayarlarız birşeyler:cat:

151 rs nin 135 yapması işin esprisidir ama düzde 110 yapar. 151 rs gibi scooterın tek bir fotoğraf karesine zorla girmiş olması üzdü beni :mrgreen: şaka bir yana hayırlı olsun yeni scooterin gösterge camını acilen değiştir bence güneşten berbat olmuş.bende kendi rs mi toplamıştım eğlenceli bayağı :)...

ben bilmem bi resim koycam görürsünüz.. ama 130 gösteren kadran ne kadar doğrudur bilmem ben 130 yaparken yanıma CBF150 gelmişti :queen: bilmem anlatabildim mi

bu motor selçuğun canım ayrıca 151rs 135 bassın benim motorun anahtarı senin.

senin kadrana göre mi benim kadrana göre mi ??:queen: şaka bi yana babam cidden kızdı gelsin ARTÇI olarak binsin görsün kadranı dedi..:queen:

murat hiç yakıştıramadim bunun eksozu orjinal:queen::queen:
güle güle kazasiz belasiz kullan:cat::rendeer:

haftaya abi..

Son düzenleme:
ben bilmem bi resim koycam görürsünüz.. ama 130 gösteren kadran ne kadar doğrudur bilmem ben 130 yaparken yanıma CBF150 gelmişti :queen: bilmem anlatabildim mi

bende aksini iddia etmedim zaten ... 130 gösterir 110 yapar demeye çalışmıştım sen anlamamışsın . :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar