- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
İşyerinden sevgili yapılmaz başka da bişey demem.
Seviyorsan git konuş bence.
Sevgilisi olmayan kız bulman çok zor. Günümüzde kızlar, heleki güzelse yeni birini bulmadan eskisini asla bırakmaz. 28 yaşına kadar böyle davranıyo kızlar. Sevgilisinin olması seni tercih edecekse engel bir durum değil.Herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar Fakat bugün yemekde öğrendim ki kızın Sevgilisi varmış. O an Herşey bitti benim için artık buraya girer ara sıra okur okur gülerim konuyuGüzel bir hatıra oldu benim içinde
Hepimizin tekeri düz bassın
![]()
Herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar Fakat bugün yemekde öğrendim ki kızın Sevgilisi varmış. O an Herşey bitti benim için artık buraya girer ara sıra okur okur gülerim konuyuGüzel bir hatıra oldu benim içinde
![]()
Sevgilisi olmayan kız bulman çok zor. Günümüzde kızlar, heleki güzelse yeni birini bulmadan eskisini asla bırakmaz. 28 yaşına kadar böyle davranıyo kızlar. Sevgilisinin olması seni tercih edecekse engel bir durum değil.
Sevgilisi olmayan kız bulman çok zor. Günümüzde kızlar, heleki güzelse yeni birini bulmadan eskisini asla bırakmaz. 28 yaşına kadar böyle davranıyo kızlar. Sevgilisinin olması seni tercih edecekse engel bir durum değil.
Herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar Fakat bugün yemekde öğrendim ki kızın Sevgilisi varmış. O an Herşey bitti benim için artık buraya girer ara sıra okur okur gülerim konuyuGüzel bir hatıra oldu benim içinde
![]()
Offff beeee bu arada daha önce hiç sevgilim filan olmadı. Hiç kimseyede aşık filan olmadım![]()
O zaman bu parça size ve bana gelsin abi...
https://www.youtube.com/watch?v=-wQNNd8mLD0
Forumun konuşmadan teselli eden aranan kişisi :cat: