Şuan mı 7 Ay Sonramı Motosiklet Almak ?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce motosikletimi sattım kişisel nedenlerden 2 yıldır kullanamıyorum önceden 2 yıl kuryelik ve şahsi motosikletim vardı tabi 2 yıldır hiç binmediğim için bir unutma durumu söz konusu ama tekrar almayı düşünüyorum gözümde olan Bajaj Pulsar RS 200
sıfırı 23bin tl iken 2 hafta önce 25 bin tl oldu dolar malum 6.86 lardan bi anda 7.40-7.30 arasında oynayınca fiyatlarıda etkiliyor maalesef
şimdi sorum şu zam ve fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
1.Motosikletlere Yılbaşı Zammı Geliyor mu ?
2.Malum Motosiklet Sezonu zamları ne zaman başlıyor mayıs başı nisan arası almaya çalışsam motoru
sizce şuan mı almalıyım motosikleti nisan sonu mu aşırı zam gelir mi fiyat kontrolü yapan var mı veya bilgisi olan var mıdır ?

Eskiden motosikletler yazın pahalı kışın ucuz oluyordu ama şimdi hergün zamlanıyor alabiliyorsanız hemen alın

Bu işe kesin karar kıldıysan, paran cebinde hazır ise, bu parayı bugün motora vermek seni zora sokmayacaksa, hemen işi gücü bırak git al. Bırak yılbaşı zammını, yılbaşına kadar en az 2 kez zam gelmezse iyi. Biliyorsun, Amerika da biri osursa, bizim ekonomi sallanıyor, dolayısıyla bu sallantı da bize zam olarak yansıyor.

Kocaeli İl Temsilcisi
Şu an almazsanız, 7 ay sonra 7 kere zamlanmış olarak alırsınız. :) Bütçeniz yeterliyse ve sizi zor duruma sokmayacaksa hemen alın.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Durumunuz müsaitse hemen alın derim.Şu ekonomik gidişe göre fiyatların pek düşeceği yok.En iyi ihtimal faiz artışı olursa 2.eller bir süre sabit kalır belki en fazla %5-%10 luk düşüş olur ama bu en en iyi senaryo.Yüksek ihtimal fiyatlar artmaya devam edecek.Tabi nereye kadar artar bilinmez.Eninde sonunda bu yükselişlerle ülkemizde motorlu araç satışları dibe vuracak.Motorlu araçlar sadece zenginlerin ulaşabileceği bir lüks haline gelecek.

Zamma gerek yok, fiyatlar dövize endeksli ve aslında döviz bazında pek değişmiyor neredeyse. Döviz tahmini yapıp ona göre karar verin.

Motosikleti
Honda CB125F
7 aylık süreçte altın/döviz/hisse senedi gibi yatırımlar yapmayacaksan ve hazırda paran varsa al bence.
Döviz kuru ve ek vergi sebebi ile tüm ithal ürünlere her ay zam geliyor.

Motosikleti
D400
Mümkün ise 7 ay öncesine git o zaman al :queen:

7 ayda bajaj a %50 zam geldi neredeyse.

Bekleme bence.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Valla ben para toparlamaya uğraşıyorum. Eylül sonu gibi almayı düşünüyorum. Umarım patlamayız...

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Patlama ihtimalimiz çok yüksek bu gidişle. :p
Hocam ben öğrenciyim. 25 26 bin toplamak kolay değil. Toplayana kadar da motor kalmayacak diye insan korkuyor. Bakalım sonumuz hayrolsun ama önceki motoru 25 ekimde almıştım hehehehe :D

10 ay önce mt25abs aldım pazarlıkla 20.000 TL şu anda geçen gün 33.000TL ye vermedim düşün gerisini. Tabiki alırken km model kaza bela hepsi önemli ama ne olursa olsun motosikletler artık yıllık olarak minimum %30 bindiriyor son iki senede bu oran %55-60 civarlarında. Yani sana ben diyorum ki ;

Gün bir gün , oda bugün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar