- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce motosikletimi sattım kişisel nedenlerden 2 yıldır kullanamıyorum önceden 2 yıl kuryelik ve şahsi motosikletim vardı tabi 2 yıldır hiç binmediğim için bir unutma durumu söz konusu ama tekrar almayı düşünüyorum gözümde olan Bajaj Pulsar RS 200
sıfırı 23bin tl iken 2 hafta önce 25 bin tl oldu dolar malum 6.86 lardan bi anda 7.40-7.30 arasında oynayınca fiyatlarıda etkiliyor maalesef
şimdi sorum şu zam ve fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
1.Motosikletlere Yılbaşı Zammı Geliyor mu ?
2.Malum Motosiklet Sezonu zamları ne zaman başlıyor mayıs başı nisan arası almaya çalışsam motoru
sizce şuan mı almalıyım motosikleti nisan sonu mu aşırı zam gelir mi fiyat kontrolü yapan var mı veya bilgisi olan var mıdır ?
sıfırı 23bin tl iken 2 hafta önce 25 bin tl oldu dolar malum 6.86 lardan bi anda 7.40-7.30 arasında oynayınca fiyatlarıda etkiliyor maalesef
şimdi sorum şu zam ve fiyat bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
1.Motosikletlere Yılbaşı Zammı Geliyor mu ?
2.Malum Motosiklet Sezonu zamları ne zaman başlıyor mayıs başı nisan arası almaya çalışsam motoru
sizce şuan mı almalıyım motosikleti nisan sonu mu aşırı zam gelir mi fiyat kontrolü yapan var mı veya bilgisi olan var mıdır ?