darkloops Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 77 28 Nis 2016 Konu Yazar #1 https://www.youtube.com/watch?v=kuFDKycg8SY
C Carbondioxid Katılım 17 May 2011 Mesajlar 4,435 28 Nis 2016 #2 Attığım, sülünesin, boru kurdunun neden zırt pırt bittiğini anladım şinci, 2 ay balığa çıkmazsam eyi olacaa^^ Tüfeng 40'lıkmı aceb? , kamera hojdur ancak sj değil gibi, son olarak edit programı değişin, windozz moviemaker candır.
Attığım, sülünesin, boru kurdunun neden zırt pırt bittiğini anladım şinci, 2 ay balığa çıkmazsam eyi olacaa^^ Tüfeng 40'lıkmı aceb? , kamera hojdur ancak sj değil gibi, son olarak edit programı değişin, windozz moviemaker candır.
darkloops Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 77 28 Nis 2016 Konu Yazar #3 aslında ekipman bana ait değil, sadece görüntü almak için suya girmiştim, edit programını değişeceğim evet
aslında ekipman bana ait değil, sadece görüntü almak için suya girmiştim, edit programını değişeceğim evet
P potasyum Katılım 29 May 2014 Mesajlar 1,056 28 Nis 2016 #4 Hep yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım...ölmeden önce bir gün mutlaka yapmam gerenk
darkloops Katılım 21 Ara 2015 Mesajlar 77 10 May 2016 Konu Yazar #5 potasyum' Alıntı: Hep yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım...ölmeden önce bir gün mutlaka yapmam gerenk Genişletmek için tıkla ... bence de mutlaka deneyin
potasyum' Alıntı: Hep yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım...ölmeden önce bir gün mutlaka yapmam gerenk Genişletmek için tıkla ... bence de mutlaka deneyin