Sualtı Motosikleti

news4945ngw3jm2.jpg
motorcyclestar1ri9ef8.jpg
Yukarıda gördüğünüz araç ajan 007 James Bond için üretilmiş bir model değil, Rus yapımı Aqua Star. Pek çok eski ve yeni fikirden, teknolojiden esinlenerek üretilen araç skuba ekipmanına ihtiyaç olmadan su altında sürebilmenize olanak sağlıyor.

Sürücünün vücudu suda dururken, kafası kask benzeri hava destekli bir ekipmanın içerisine yerleşiyor. 2 elektronik motor her yönde hareket sağlarken, olduğu yerde dönebilmesinede olanak sağlamakta. Aqua Star ‘ın üreticileri, aracın 42 feet (yaklaşık 13 m.) derinliğe kadar inebildiğini ve 4 mph (yaklaşık 6.4 km/s) sürat yapabildiğini açıkladı.

Aqua Star, Rusya ‘nın Yeisk şehrinden Dmitry ve Timophey Ryabikiny kardeşler tarafından tasarlandı ve üretildi. Araç dalış firmalarına satılıyor ve kardeşler şu an 2 kişilik model üzerinde çalışıyorlar.
[YT]RzYV-QZ2zaw&eurl[/YT]

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

çok şirin
çok şeker bir şeymiş bu yahu :))
üretim maLiyetLeri çok düşükse beLki burdaki tatiL yörELerinde de
ithaL eden oLur bineris beLkide..
sene 2030 civarı :p

çok hoş ya :)
kız tavlamak için motosiklete binenler buna binincede deniz kızı tavlıycaklarını sanmasınlarda :queen:

Ben bayıldım buna. Yok abi su altı da olsa hava aracı da olsa ille de motosiklet olacak böyle işte. Var mı motosiklet gibisi.

racıng modelı yok mu yaw bunun su altında gaz acardık ıyı olurdu...teker ve kuyruk yapmakta zr olmazdı bıde dusme rıskı olmazdı:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooter modelleri daha iyi,hem hızlı hem de ucuz,pen paletsiz geçerim bunu dipte beeee:p

Mersin İl Temsilcisi
çok hoş ya :)
kız tavlamak için motosiklete binenler buna binincede deniz kızı tavlıycaklarını sanmasınlarda :queen:

aklına aklıbaşında bir fikir gelmez mi senin?
eşşeğin aklına karbuz kabuğu düşüryon :wiinkk:
aslında promosyon sloganı olabilir

mercanlar ağladı beeeeee :bounce::queen:

tek tahlike, trolcü avcılar. hani bir balıkadam ağlara dolaşıp ölmüştü :pr:
bize hiç bir yerde rahat yok maalesef :pr::pr:

Hani korumalar nerde :queen: ya mercanlara çarparsa :queen: veya kayalar falan korumalar yok :queen:
Şaka bi yana çok güzel aletmiş ya :queen:

Sualtında çevirme olmadığı için alkollü kullanıla bilir hatta su yüzüne çıkıp rakı balıktan sonra bir tur daha dalına bilir :queen:

Hadi bakalım daha ne aletler çıkacak bunlar daha başlangıç:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dalgada asla binemezsin ona:D

bir balıkadam olarak pek bi tehlikeli buldum

acil durumlarda cihazdan kurtulma ve yüzeye çıkma şansı nedir pek bilinmez.

ayrıca tehlikeli bulduğum kadar saçma da buldum vücut madem açıkta kalıcak normal dalış ekiplanlarından artısı ne acaba

Mersin İl Temsilcisi
Sualtında çevirme olmadığı için alkollü kullanıla bilir hatta su yüzüne çıkıp rakı balıktan sonra bir tur daha dalına bilir :queen:

Hadi bakalım daha ne aletler çıkacak bunlar daha başlangıç:)

sıkı espiri baba yaa.... koptum :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar