Şu motorun sesini dinlermisiniz ?

bir iki tane gezdim ama pek anlayanda yok ustam hic acmana gerek yok sorun yaratmaz dedi

benim motordaki ses düzeldi soğuklardanı yapıyordu herhalde tam ısıtmadan yola çıkıyordum

ben ısıtmadan kattiyen çıkmam en azından marşa basarım sonra bir müddet motoru iterek götürürüm blok ılınınca atlarım üstüne :) acaba gergimi germiyor usta açtırmana gerek yok dedi ama bu ses gıcık ediyor

Deli gibi gaz veriyorsun arkadas ses duymuyoruz da eksantrik olma ihtimali yüksek zincir vs

Gergi otomatik gerer dostum yay mekanizması var

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

Ayrıca biryer gevşemiş cızırtı var , kranktan ses gelmıyorsa eksantrık abicim

gazi verme nedwnim rolantide yada dusuk devirde o sesin gelmemesi 6000 devirden sonra basliyor malesef ses icin kusura bakma ustayla birlikte kendimde civatalari kontrol ettik gevseyen civata bulamadik ses birden basladi ve titresim baya artti halen kullaniyorum bugun hic ses yapmadi nedendit bilmiyorum biraz daha kullanalim bakalim :)

DKN

evet subaplar sıkı. ayrıca ısıtmadan çıkmam etmem demişinde ben hiç inanmadım. videoda bile deli gibi gaza asılıyosun motor gaz açılarak dinlenilmez

Kusura bakmayinda sizi inandirmak zorunda değilim malesef ben ses oralarda ciktigi icin gaz verdim rolantide tuhaf bir ses yok 2.videoda bakabilirsin ben biraz gaz verdim laf oluyor baskasi devir kesiciye sokuncada laf yok :)

Son düzenleme:
kardeşim ben bugün kullandım havada çok güzeldi bahar havası :) ses vs. gelmedi acaba don olayından yapmış olabilir mi

adamlar sübaplar sıkı diyor , sıkı sübap sarsıntı ve ses yaparmış dinle o adamları , adamlar biliyorlar .

lan sacmalama adamlar dişi agrısa sübaplar sıkı diyor . Yahu mantık kur yaaa sıkı olsa ses gelirmi diye . Eksantrık olmalı o acıp bakmak lazım

kırklarelının neresi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar