Şu Motorun Güzelliğine Bakar mısınız :)

Konuyu açan arkadaş sanırım satıcının arkadaşı ve hatta ta kendisi galiba. ilanı güzel ön plana çıkartmış tebrikler :)
ilan izmirde ilanı veren kişinin adı onur
konuyu açan izmirde niki onurhan
ilginç bir tesadüf :)

FBI mode -on- :cherry::cherry:

Valla maşallah hocam günlük hayattada heleki motosiklet üstünde de bu kadar dikkatliyseniz çok sanşlısınız.

Tarzı hoş, dergide görmüştüm galiba bu motoru ama wankel motorlu motosiklet candır :D

bozulursa motoru nereden bulacaksın? :silent:
wankeller sorunsuzdur ama bozuldu mu motoru genellikle komple değştirmek zorunda kalırlar. haa diyelim tamir edilecek bir arıza ustası kaldı mı?
haa dersen ben Kara Havacılıktan Sikorsky MH60/UH60 ya da donanmadan Sea Hawk ustası tanıyorum eyvallah derim :)
kolay arıza çıkarmadıkları için artık sadece helikopterlerde ve çok özel araçlarda ( piyasaya değil yani ) wankel kullanılıyor. bir ara mazda rx7 ve rx8 de kullandı. artık o da bıraktı. piyasaya daha eski tek tük imalatlar var sunulan ama kayda değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Wankel motorunu motosiklette kullanmaya devam etmeliler bence. Ustası yok, zahmetli, pahalı da olsa bazı şeyler mantıkla ölçülmüyor :D

yahu adamlar arızalanırsa tamir edemeyip komple motoru değiştirmek zorunda kalacakları şeyi niye bize satsınlar.
hali hazırda bize geçiriyorlar. wankel olursa biz onlara geçireceğiz. yaparlar mı hiç? :)

Konuyu açan arkadaş sanırım satıcının arkadaşı ve hatta ta kendisi galiba.
ilanı güzel ön plana çıkartmış tebrikler :)
ilan izmirde ilanı veren kişinin adı onur
konuyu açan izmirde niki onurhan
ilginç bir tesadüf :)

İyi güzel demişsinde ben öğrenciyim bu motorun satıcısı olmam gibi bi durum söz konusu değil şöyle ki sırf ybr almak için 1.5 yıldır para biriktiriyorum satıcısınıda tanımam sadece klasik motor ve arabaları sevdiğim için ilanlarına bakarken gördüm çok hoşuma gitti ve paylaştım ayrıca yaptığım yorumlara bakarsanız fiyatının çok yüksek olduğunu söyledim 4 ay uğraşmışlar kim bile ne kadar çok kâr koymuşlardır üstüne diye de belirttim satıcısı olsam veyahut satan kişinin arkadaşı olsam sence böyle bi yorumda bulunur muyum ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar