pulsarı sattıktan sonra biraz daha araştırıp Cgyi böyle bişeye dönüştürmeyi deniyebilriim. araştırıyorum şu an
dostum pulsardan sonra eğer kullanmak için yapacaksan tek silindir eski model cg önermem. şu an evet en mantıklı o gözüküyor fakat gerçekten titremeden uyuşursun. özellikle balansörsüz model kullanım için önermiyorum. ha ben alır yapar paletin üstüne koyar salonda izlerim diyorsan süper olur o ayrı.
tr de çok zor bu tras klasik ve güzel makinaları bulmak. sahipleri de çok yüksek fiyatlar istiyorlar. "procelik aldım yapamadım şimdi satıyorum." fiyata bakıyorsun 2017 xmax parası istiyor 400 lük 30 yaşında araca.
parça konusunda da sıkıntı çıkabilir cg harici motor ile uğraşırsan. yanlış anlama hevesini kırmak değil niyetim. sadece yaptım başıma geleni biliyorum.
eğer gerçekten bu kadar detaylı bir çalışma yapacaksan tavsiyem yeni bir cbf 150. depoyu kafa krenajını kaldırıp bu hale getirebilirsin. her parçasını da bulabileceğin titreşimsiz bir motorun olur. ha yapsa yapsa 100-120 yapar ama bu motorla sıtarbaks önüne çekip kahve içmeden başka yarışacak halin de yok tahminim.
donör motoru iyi seçmek önemli. o konuyu çok iyi araştırmanı ve ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.
kolay gelsin.