Şu iki araçtan hangisini tavsiye edersiniz?

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Eskiden sürekli motor kullanırdım ama ilk kez sahip olcam. Günlük 25 km yol ve 2 ayda bir 500 km yol yapacağım. Burada okuduğuma göre apaçi uzun yola gider dediler. Sitede gördüğüm bir iki araç var onları tanıtıcam size bi zahmet yardımcı olun.

Biri 2011 model. 24binde iken serviste yenilenmiş ve şu an 21bindeymiş yani toplam 45binde. Sarı renkli ve yıpranmış gözükmüyor. Fiyatı ise 2700 ama 2500e alınır heralde.

Diğeri ise 24binde 2013 çıkışlı bi araç. Biraz yıpranmış. Kafalıkta kırık var ve depoda göçük var. Fiyatı 2800

Diğeri ise 2007 ve 48000de bir araç. Temiz gözüküyor. Siyah renkli. Bunun km düşük biraz

Yorumlarınız nedir?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu araçlar motosikletse markalarını da yazman gerek ki yardımcı olalım..

Yipranmamis olan tamirciye göster dişi temizse içinde muhtemelen temizdir bi servise götür okeylerse al tvs Apache diyosun galiba

Hiç birini ustaya göstermeden alma. Dışının temiz görünüyor olması içinin kan ağlamadığının garantisi değil.

3ü de alınmaz çünkü 3 üde masraflı yada masraf çıkarması supriz olmayacak durumda.O bütçenin motoru Apaçi değil kısaca.Ya biraz daha biriktir yada başka birşey bak.İllede bunlardan biri diyosan eğer 2013 model olanı burdan daha mantıklı duruyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi gördüm apaçi imiş..
Bence bulaşma.. Cb125 ace falan bak..Daha dayanıklı yolu daha güzeldir..

QUOTE=kahraman1;3958604]3ü de alınmaz çünkü 3 üde masraflı yada masraf çıkarması supriz olmayacak durumda.O bütçenin motoru Apaçi değil kısaca.Ya biraz daha biriktir yada başka birşey bak.İllede bunlardan biri diyosan eğer 2013 model olanı burdan daha mantıklı duruyor.[/QUOTE]

Anladım hocam. Lakin durum şu; sıfırına bütçe yetmiyor. İkinci elde de var 3500 4000lik motorlar ama sonuçta ikinci el bu araç. Ben o parayı da ayarlarım ama ikinci el onunda ne olduğu belirsiz. Çin malı istemiyorum. Şehir içi tamam da şehirler arası olmuyor çin malı. Diyorlar:) modelden anca birşeyler çıkarabiliriz. 2013ü incelicem bakalım teşekkürler yorumlar için.

Önümüzdeki 1 ay içinde büyük ihtimalle bajaj Pulsar alacağım. O yüzden şuanda kullandığım 2011 model Apache'mi satacağım. Motorumun yürürü gerçekten çok iyi. Eğer bir ay içinde motor almazsan bana ulaşırsın

Bu arada bende aktif olarak kullanıyorum işe git gel, akşamları cafeye git gel olarak.

Önümüzdeki 1 ay içinde büyük ihtimalle bajaj Pulsar alacağım. O yüzden şuanda kullandığım 2011 model Apache'mi satacağım. Motorumun yürürü gerçekten çok iyi. Eğer bir ay içinde motor almazsan bana ulaşırsın

Bu arada bende aktif olarak kullanıyorum işe git gel, akşamları cafeye git gel olarak.
kaç binde kardeş motorun? Ve memleket nere

Abiler bendede bi durum var yaşım yeni 16 oldu A1 ehliyeti alıcam A1 ehliyeti ile mondial snapy kullanabilirmiyim ?

araç satılmadan önce güzelce temizlenir dıştan temiz görünür ama içi seni beni yakar :wiinkk:

Arkadaşlar bir tane 2014 çıkışlı 12binde apaçi buldum. Resimleri aşağıda. Çok temiz ama küçük bi kaza geçirmiş. Bir araca arkadan vurmuş 250 tl masraf etmiş.ama sınıfının en ucuzu 3000e verecek az kullanmış. Resimlere bakıp bi yorum yaparmısınız bi zahmet

https://postimg.org/image/es7xpzle9/
https://postimg.org/image/7kj4sitdd/
https://postimg.org/image/u3hqqliq9/

Şahsen ben kazalı motor alırken çekiliyorum,mesela arkadan vurmada jant içten çatlamış olabilir,şasi yamulabilir,milleri bukebilir ,amasörun takildigi yerler bile çatlamis olabilir, bu yüzden pek kazali motor yanlisi değilim benim fikrm ,siz bilirsiniz.

Şu motorda aklıma takılan tek şey kaza. Aslında dışardan belli olmuyor adam söylemese ortaya çıkmazdı. Astsubay bi abi. Kaza yapınca korktum diyor o yüzden satıyormuş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

Şahsen ben kazalı motor alırken çekiliyorum,mesela arkadan vurmada jant içten çatlamış olabilir,şasi yamulabilir,milleri bukebilir ,amasörun takildigi yerler bile çatlamis olabilir, bu yüzden pek kazali motor yanlisi değilim benim fikrm ,siz bilirsiniz.
Yok hocam motor bir arabaya arkadan vurmuş. Bunun olası sorunları nelerdir?

Ne kadar hizli vurduğuna bagli ,normal se jant ve maşa degistiyse pek sorun olmaz ama şasi yamulduysa motor sağa sola çektirir hic hoş olmaz(,görüntü babında kırık çizik parçalar değişmiş farzederek)

Son düzenleme:
Yetkili serviste onarımı yaptırmış ise, servis ile görüşün. Onlarda söylenenleri doğrularsa, ekspertiz yapsınlar. Alınır, ciddi birşey yok derlerse, düşünmeden alin bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar