şu Anda ötv Alinmiyor

Arkadaşlar ÖTV ler henüz vegi darelerine tebliğ edilmediği için beyannameleri halen %8 den alıyorlar son birkaç gün içinde sıfır motor alan varsa bilgisi olsun ödeme yaptıysa bile ilgili vergi dairesinden kontrrol etsin fazla ödeme yapan varsa muhtemelen trafik müşaviri veya bayi almış olabilir dün bir motora müşteri oldum ve motor bayisi bunları bana söyledi.
Ayrıca dün bu konu ile ilgili bir topic yazdım ya yayınlanmadı yada ben bulamadım mod arkadaşlardan rica ediyorum bu önemli bir konu bunu yayınlayalım

:cyclopsan aabi iyiki uyandırdın yaw.

hakkaten ööleyse pazartesi bi 450 ytl dürttüler bizi demektir.:pr: yarın dediğin gibi arayı kontrol edicem vergi dairesinden. üzerine yatmış olabilirler valla paranın.

teşekkür ederim yeniden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa kafamız karıştı aqqq,ben anlamadım yaa bi gün alıncak bi gün alınmıcak diolar aq.

Nasıl olur daha dün honda bayisine gittim ÖTV yi fiyatlarına yansıtmışlar üstüne birde indirim yapmışlar adamlar bir kuruş aşağıya inmediler :pale: pazarlıkta yapmadılar..Eğer doğru ise bayiler bu işten epeyce kazanacak veya kazandılar

Ödenmemiş olsa bile maliye farkı fayizi ile geri alıcaktır. Resmi gazetede yayınlandı. Yürürlülük tarihi belli. Ayrıeten ötv makbuzuna bakmıyormusunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
384 ytl ötv yazıyo vergi dairesi alındı makbuzunda gerci ben ödemedim asya motor kendi karsılıyo kısa bi süreliğine ama bu haberin aslı yok resmi gazetede yayınlanan bi konu aynı gün yürürlüğe girer ha ötv ödemek istemeyen bütcesi sınırlı olan arkadaslar asya motordan 0 ötv ile motor alabilir (kısa süreliğine)

Her şey faturada yazıyor lütfen faturalarınızı inceleyiniz.ÖTV%.....ve KDV%.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah allah

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Baja' Alıntı:
Ödenmemiş olsa bile maliye farkı fayizi ile geri alıcaktır. Resmi gazetede yayınlandı. Yürürlülük tarihi belli. Ayrıeten ötv makbuzuna bakmıyormusunuz?

+1:cat:...............

Arkadaşlar 10 Nisan 2006 pazartesi gününden itibaren Ötv alındıları %8 den %22 ye %37 ye çıkmıştır.10 Nisan itibarı ile tüm alındılar bu şekilde olmuştur.ÖTV ödendi makbuzlarında ve adınıza kesilen Faturalarda bu gösterilmektedir.

elinizi cabuk tutun zaten herkes bunu bıldıgı ıcın butun motorlar satılmıs avrsa satılmayan onuda sız alın :)

Arkadaşlar bana bayi Salı günü yani 11.04.2006 günü söyledi muamele işlerini kendileri yapıyorlar %22 den ÖTV beyannamesi hazırladığını ancak vergi dairesinin kabul etmediğini bunun üzerine tekrar %8 den tanzim ettiğini ve eyer motor alırsam %8 den ödeyeceğimi söyledi alan arkadaşlar evraklarını kontrol etsin eğer Bayinin söylediği doğru ise neden fazla ödeyelim bu formdaki amacımız yardımlaşmak

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar