kask yok artıçındada yok birde teker yapıyorsunuz cidden yazık eğer böyle bir merakın varsa bence tüm ekipman ve korumalarını giy egitim veren kurumlarla konus istersen
Gençlerin kafalar boş değil anlaşılan halisler patlıyor baksana teker yerden 2 sanıye kesılınce stunt yapar olmuslar
Yazmışsın.Senin kadar kalitesiz bir insana nasıl bir cevap verilir?
Yaşımı bilmiyorsun genç diye hitap ediyorsun.
Kafalar boş değil halisler patlıyor falan yazıyorsun.Tanımadığın adını dahi bilmediğin bir insana uyuşturucu kullanıyorsun diyorsun resmen.Ne gerek var iftira atıp dalga geçmeye ?
Sanaldasınız insanlarla rahatça dalga geçip rahatça iftira atabilirsiniz öyle mi ?
Ne kadar basit kalitesiz insansın sen?
Ben sana bunu kimse yapamaz demiyorum ki.Sen gelmişsin motosiklete ilk başlayan bir insan 1 ay sonra bunu yapabilir diyorsun ve tekeri 2 cm yerden havalandırmış diyorsun.
Kardeşim 5-10 km hızlarda iken dikkat edersen 50 km hızlara kadar tekerde gidip kesiciye girince tekerden iniyor.
Teker yapmak övünecek birşey değildir sadece hevestir.Her motorcuda motosiklete başladıktan 1 ay sonra böyle teker yapmaz sayılı insanlar yapar çoğu yapmaz yani.Yapamaz demiyorum yapma gereğinde bulunmaz diyorum.
Ben yaptığım teker çalışmasını burada paylaşıyorum.Burada bir sürü insan var şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diye belki benden tecrübeli veya tecrübesiz beni bilgilendiriyorlar.Siz 2 kişi gelmişsiniz gençler patlıyor kafaları dolu teker yapıyor 2 cm yerden kaldırıyor alt tarafı 2 saniye tekerde gitmiş herkes bunu yapıyor zaten demenin ne anlamı var? Dediğinde ne oldu? Bu bir başarıdır.Kimisi ister ve yapar kimisi hiç yapmaz gereksiz bulur.Ama bu kolay birşey değildir.Beceri ister.Bu bir başarıdır.Hayırdır sen bunu bile yapamadığın için mi bu kadar kin kusuyorsun bana? Motosiklete daha yeni başlayan 1 ay sonra bunu yapıyor diyorsun ya.Eminim 1 aydan uzun zamandır motorcusundur.Çek videonu gönder bakalım senin vidoenu görelim birde senin hakkında konuşalım?
Bak tekrar ediyorum.Motosiklete ilk başlayan bir insan 1 ay sonra bu hareketi yapar diyorsun.
Tamam eyvallah yapar.Sende eğer motosiklete başladığın 1 ay'ı geçtiyse yap videonu bir de seni izleyelim.
Ama eğer buraya video atamayacaksan bahane bulacaksan insanların yaptığı şeyleri kıskanıpta alçak görme.
Videonu bekliyorum.
[url]http://i.hizliresim.com/YkL76k.png[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/nM63QN.png[/url]
Buradaki linkte bizim oğlanın profil resmi ile forumdaki profil resmi aynı.
Yok mu yönetici, çocukları pistten alalım :cherry:
Bazı motosıkletler ınanın cok sanssız sırf parası var dıye boyle apaçilerin kahrını cekıyorlar.