storm jant şeridi ve sticer çalışması

Abi sadece angel eyes ler nekadr? cifti yani?
Motora yakışmışda canta cok büyük yaf sanki banka motoru gibi para getir götür :p yani kasa niyetinede kullanılır :D

Ben ilk bende gördüm mavi jant şeridini..
Ama usta çirkin duruyo dedi söktük.. Cart sarı alıcam allahın izniylen :)
Gri motorda hoş olmuş ama, kazasız belasız inşallah..
Bu arada benzinle bile zor çıkardık yağmur çamur yıldırmaz onları :)

senin motoruna mavi gitmez dediğin gibi ama sarı çok güzel durur.ama benimkine yakıştı haklısın en kısa zamanda senin aletide sarı jant şeridiyle görmek isteriz:wiinkk:

Oguzcan™;874681' Alıntı:
Abi sadece angel eyes ler nekadr? cifti yani?
Motora yakışmışda canta cok büyük yaf sanki banka motoru gibi para getir götür :p yani kasa niyetinede kullanılır :D

angel eyesleri bilmiyorum ama çanta ufak bile geliyor.ben devamlı 2 kişi kullandığım için...zaten sadece korumalarımı koysam doluyor yan çanta düşünüyorum

ozrace allah seni inandırsın bu gün aklımdan geçti..:d:)
bende storm var siyah eğer bulunduğum yerde bulabilirsem turuncu alıcam.siyaha en ii o gider..
eğer bulamazsam bana kargo ile gönderebilirmisin ??

senin motoruna mavi gitmez dediğin gibi ama sarı çok güzel durur.ama benimkine yakıştı haklısın en kısa zamanda senin aletide sarı jant şeridiyle görmek isteriz:wiinkk:

En yakın zamanda görmek istiyosan kargola bi jant şeriti madem öyle.. Bizden değerli mi sanki :queen::queen::queen:

ozrace allah seni inandırsın bu gün aklımdan geçti..:d:)
bende storm var siyah eğer bulunduğum yerde bulabilirsem turuncu alıcam.siyaha en ii o gider..
eğer bulamazsam bana kargo ile gönderebilirmisin ??

dostum ben feyizoğlundan aldım.istersen www.feyizoglu.com dan bi bak aksesuarlar bölümüne.onlar gönderiyolar kargoyla:wiinkk:

En yakın zamanda görmek istiyosan kargola bi jant şeriti madem öyle.. Bizden değerli mi sanki :queen::queen::queen:

canın sağolsun senden önemlimi dediğin gibi ama ay başını beklemen lazım malum ay sonu paralar suyunu çekti::xcrying:

yakışmazmı vallahi dostum şeridi 18 ytl ye feyizoğlundan aldım.çanta ise sirkeciden aldım 100 ytl .ama dükkanı nasıl tarif ederim bilmiyorum:cyclopsangerçekten güzel bişey siyahı vardı ama kırmızısını bilmiyorum.adam her renk bulunur dedi getirtiyo heralde.olmazsa özelden konuşuruz anlatırım telefonla yada buluşuruz:cat:

teşekkürler dostum Allah razı olsun inşallah askerlik görevimi halletmek istiyorum bende.. gelince inşallah düşünürüm. duyduğuma göre sende gidecekmişsin senin içinde hayırlısı olsun.. gel beraber gidelim askere. :cherry::cat:

teşekkürler dostum Allah razı olsun inşallah askerlik görevimi halletmek istiyorum bende.. gelince inşallah düşünürüm. duyduğuma göre sende gidecekmişsin senin içinde hayırlısı olsun.. gel beraber gidelim askere. :cherry::cat:

askerden sonra deyiştir artık dostum kırmızı boğanı.bana şimdiden küçük geliyor.haklısın bende askere gidicem ama tecilli olduğu için belli değil ama büyük ihtimalle yılbaşından sonra şubat olabilir 1 gidip rahat ederiz:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar