stop lamba ve farlar

kadın çorabı takabilirsin kendin :) motorunun cinsini de yazsaydın daha güzel fikirler verebilirdik :)

öğrencek babaçi abisi acemi daha :)

niye,daha az görünür olup çarpsınlar diyemi?:silent:

Coşkun sen çok yaşa emi,bende aynı soruyu soracaktım.
Sevgili kardeşim,bizdeki kazaların gece olanlarının çoğu görünmediğimiz için oluyor,bu durumda sırf görüntüsü için kendini tehlikeye atabilirsin,aksine birçoğumuz daha çok farkedilmek için ilave reflektör şeritler,fosforlu aksesuarlar kullanmaya çalışıyoruz dikkat edersen:rendeer:

senın gıbı arkadasların arkasından uzulmeye bıktık gorsellıgı bosverın yasadıgınız ıcın sukredın bıktık motor kazalarından:pr::salut::farao:

merakı var arkadaşın :) hevesini bi alsın erman ve ihsan dostlarım :). kazasız kullansın bi bize hak vercektir bak ilerde... :)

kendıne gore haklıdır kesınlıkle dusuncelerıne saygılıyım fakat daha once bırcok arkadasını kazada kaybetmıs bırı olarak bu tarz seylere dayanamıyorum ve uzulmekten baska bırsey yapamıyoruz kaza sonucunda kendı ıyılıgı ıcın soyluyorum ama sanane dersede bırdaha konusmam bu konuda ama sonra uzulmektense basta kavga etmeyı tercıh ederım

kilotlu çorap çekersen çok güzel gözükür bak ben kendi motoruma taktım çok güzel oldu bak bu arkası hı bide arka tarafa 2 kat çek tek kat çekersen 2-3 haftada yırtılıyor;)
6ln1g2g.jpg

buda ön taraf
6wvw6te.jpg

artık nasıl istersen öyle yap ama çorağ çekince çok güzel oluyo unutma arkaya çift kat ;)

BU ARADA IŞIĞI ETKİLEMİYOR ESKİSİ GİBİ YİNE NET GÖZÜKÜYOR LAMBALAR !!!!!!!!

Son düzenleme:
peki kullanacaimiz kulodun markasi ne abi???

oto parcasi satan biyerden cam boyasi elde ediosun...stop u sokup boyayip geri takiosun bu kadar...:mrgreen:

way way süper olmuş ii fikir denemek lazım elinize sağlık

bi sorum olucak şu resimde farın altında bi çukur gibi biyer var 2 de vida var ne işe yarar bilen varmı ve buna çorap olurmu

grnt028oc2.jpg

Eyong bi ara on cam boyuyodu

Eyong 'un bi ara hyosung on cam karartma procesi resimli vardi bu forumda
orda fıs fıs siyah boya ile yapiyodu bunu

OKD

stop lamba ve farları karartmak istiorum bunu bilen varsa bana anlatabilirmi

Bak kardeşim illa sırf hava için yapmak istiyorsan, bana kızan olabilir ama, önce imamla görüş. İnsanı zorla günaha sokma. Bu tip anlamsız ve tehlikeli isteklere de kimse cevap vermese iyi olur.

niye,daha az görünür olup çarpsınlar diyemi?:silent:

tavsiye etmem.

herkez aydınlatmayı güçlendirmeye çalışıyor farkındaysan

zaten görmüyorlar :pale:

Coşkun sen çok yaşa emi,bende aynı soruyu soracaktım.
Sevgili kardeşim,bizdeki kazaların gece olanlarının çoğu görünmediğimiz için oluyor,bu durumda sırf görüntüsü için kendini tehlikeye atabilirsin,aksine birçoğumuz daha çok farkedilmek için ilave reflektör şeritler,fosforlu aksesuarlar kullanmaya çalışıyoruz dikkat edersen:rendeer:

senın gıbı arkadasların arkasından uzulmeye bıktık gorsellıgı bosverın yasadıgınız ıcın sukredın bıktık motor kazalarından:pr::salut::farao:

Bunlar konuya verilen tepkiler...Haklı tepkiler:cat:

kilotlu çorap çekersen çok güzel gözükür bak ben kendi motoruma taktım çok güzel oldu bak bu arkası hı bide arka tarafa 2 kat çek tek kat çekersen 2-3 haftada yırtılıyor;)

artık nasıl istersen öyle yap ama çorağ çekince çok güzel oluyo unutma arkaya çift kat ;)

BU ARADA IŞIĞI ETKİLEMİYOR ESKİSİ GİBİ YİNE NET GÖZÜKÜYOR LAMBALAR !!!!!!!!

Bu da günün önerisi:queen::queen:Herkes takma derken buradaki öneri harika "ÇİFT KAT TAK YIRTILIYOR" :queen::queen::queen:

Kazadan sonra farlarınızın ve stoplarınızın nasıl göründüğüyle kimse ilgilenmeyecektir, siz de dahil....

sevgili arkadaşım motorunun görüntüsünü önemsediğin kadar kendi görüntünü de önemsesen iyi olur. bir kaza olsa (Allah korusun) motorundan ziyade senin görüntünün ne duruma geleceği önemli olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar