- Konu Yazar
Arkadaslar uzun suredir siteyi misafir ve kayitli olarak kullaniyorum fakat bu ilk mesajim yardimci olursaniz sevinirim.
2006 model keeway arn 150im var alirken cok düşünmüştüm bütcem buna elverdigi için bıraz mecburiyet biraz da isteyerek aldim faka simdiye kadar gayet memnundum 1300 km civari gezdim bi buyuk kaza yaptim tekrar onartıp devamm
Şimdi gelelim asıl konuya istanbuldayım ve bugun ıkı arkadas avcılardan kırac tarafinda olan bı yere gıttık takriben 15-20 km civari hava sicakti ve iki arkadas takriben 200kg civariyiz eksigi yok fazlasi var :mrgreen: gıderken dık bı rampa yaklasık 1-2 km cıktık yolun sonlarına dogru 15-20 km sonra az kalmıstı
motorun gaz yemedigini farkettim daha once yıllar once bı mobilette basıma gelmıstı ama yedıremedım yok yok sısmemıstır bogulmamıstır falan dedım ama tık motor stop ettı velhasıl 15 dakka calıstırmadık tekrar calıstı 200metre sonra yıne ulastık sonunda gıttıgımız yere 40 dakka sonra geldık tek marsta calıstı ve yolun yarınsında yıne aynı sey ve 3-4 kez tekrarladı kafam cok karıstı motorcu abuk zubuk seyler soledı bunlar sısmez falan dedı yardımcı olabılecek ve bole bıseyn basına gelmıs arkadaslarım varsa lutfen yardım etsınler... iyi sürüşler:cat:
2006 model keeway arn 150im var alirken cok düşünmüştüm bütcem buna elverdigi için bıraz mecburiyet biraz da isteyerek aldim faka simdiye kadar gayet memnundum 1300 km civari gezdim bi buyuk kaza yaptim tekrar onartıp devamm
Şimdi gelelim asıl konuya istanbuldayım ve bugun ıkı arkadas avcılardan kırac tarafinda olan bı yere gıttık takriben 15-20 km civari hava sicakti ve iki arkadas takriben 200kg civariyiz eksigi yok fazlasi var :mrgreen: gıderken dık bı rampa yaklasık 1-2 km cıktık yolun sonlarına dogru 15-20 km sonra az kalmıstı