Stop çakar takmak istiyorum

Kufur edilcek tarafı yok serserilik için takmıyorum gece işten eve gidiyorum arkamda ki araç beni fark etsin diye takmıyorum

Seni fark etsinler diye zaten devlet refletörlü yelek zorunluluğu getirdi, o yetmiyor mu?

Her türlü çakara olumsuz bakıyorum çünkü diğer sürücülerin dikkatini dağıtıyor. Rahatsız ediyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
mikron devre firmasına bak genelde kesme biçme olmadan halloluyor.

Niyetin güvenlik olduğunun farkındayım.
Ancak bizim güvenliğimiz başkalarının güvenliğini tehlikeye atacak şekilde olamaz. O yüzden ben de görürsem küfrediyorum, bir işe yaramıyor ama.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Muayeneye gidince söktür yoksa ağır kusurdan kalırsın al sana ek bilgi sayın apaçi

Motosikleti
Voge 250RR
Fark edilip fark edilmemenin stoplarınla alakası yok, fark edecek adam seni şuan da fark eder etmeyecek adam onu taksan da etmez boş yere seni gördüklerinde insanlar küfür etsin diye zahmete girme.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Stoptaki çakarlar arkanızdaki aracın sürücüsüne yanlış mesaj verebilir.

@Memcoş48 kardeşimle yaptığımız bir gezi öncesi Tiger'a çakar takmış, ben de ya bilmiyorum ya da söyledi de unutmuşum. Sonrasında dümdüz boş yolda sürekli frene basıyormuş gibi geldi bana, ben de haliyle önde benim henüz göremediğim bir tehlike var diye yavaşlıyor hatta frene basıyordum. Bu böyle onlarca km devam etti, ilk molada "kardeşim sen neden sürekli frene basıyorsun?" diye sormuştum, o da frene basmadığını söylemişti. Ben onun o çakarını fren sanmışım meğer.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Msttech Bursa nın kedi gözü çakar modulü ve led lambalarını alıyorum 3. defa ( farklı motorlar için )
Bugün montajını tamamlayacağım. Çok memnunum.

Frende F1 çakar yapıp sabite geçiyor. yada istersen sabitte uçak kanadı şeklinde yanıp sönüyor frende çakar yapıp sabite geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar