Stickerin izi nasıl çıkar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Yapışkanları çıkarmak Için Size Bişey Söyleyim Mutlaka Yapın Saç Kurutma Makinası Ile Sökeceğiniz Stiker ın üstüne Tutun Dağılmadan Yırtılmadan Sökersiniz Sökülen Yeri Benzinle Silerseniz Bişey Kalmaz

dostum ben tabela folyo işindeyim camlara yapışkanları çıkartmak istediğimde (cama ama) ya sıcak su yada tinerle ama bu motorun grenajına olduğu için bence sıcak su en iyisidir...

dostum ben tabela folyo işindeyim camlara yapışkanları çıkartmak istediğimde (cama ama) ya sıcak su yada tinerle ama bu motora olduğu için bence sıcak su en iyisidir...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ben tabela folyo işindeyim camlara yapışkanları çıkartmak istediğimde (cama ama) ya sıcak su yada tinerle ama bu motorun grenajına olduğu için bence sıcak su en iyisidir...

dostum ben tabela folyo işindeyim camlara yapışkanları çıkartmak istediğimde (cama ama) ya sıcak su yada tinerle ama bu motora olduğu için bence sıcak su en iyisidir...

camada gazyagi uygula parlatir :)

slm arkadaşar ... bu siteye daha yeni üye oldummm....sizden bi kaç fikir ve yardım almak istiyorum (motorum hakkında)...motorumun önünde boydan boya www.motoran.com yazıyor her iki tarafında...ve bunlar direk verniklenmişşş...bana önerilen çözüm isee....ilk önce tımpara lanıcakmışş sonra pastaa sonra boya ve cila dedilerr baha kısa ve masrafsız yolu varmııı....bide nasıl resim koyabilirim?:)

sifirrr_novara_150_-65WQQaXQQ10928674WQQpXQQdisplayitem

resim atamadım ama buradan baka bilirisniz....
http://www.sahibinden.com/sifirrr_novara_150_-65WQQaXQQ10928674WQQpXQQdisplayitem

ben yazıları falçata ile söktüm arkadaşım ama dikkat et boyaya zarar verme

pürmüz genelde küçük tüplerin gaz açma aparatının üzerine bir hortum vasıtası ile takılan tabanca ya benzeyen bir aracın gazı dısarıya dar bir delıkten vererek cakmakla vs ateş verildiğinde kısık gazda orta parmak kalınlığında çok açıldığın bir kol kalınlığında alev vermeye yarayan alettir . kışın su borusu donmalarında çok kullanılır . bunun büyük abisi vardır sanayı tüpüne bağlanır genelde radyatör tamircileri kullanır adı da şalama dır

pürmüz http://img291.imageshack.us/img291/8499/10329934ld8.jpg

WD 40 ısımlı bır sprey var. bu marka hakkında forumda daha once de yazılmıstı.

bu mucıze urunu kullanmanızı tavsıye ederım. stcıker'ın ustune sıkın, bır ıkı dakıka bekleyın, ve yenıden ve bolca sıkın. ardından ıslaklık gıtmeden , yumusak bır bezle ve bastırmadan tırnagınızla ( bastırmadan , yavas yavas ) stıcker'ı oynatın yerınden ve cıkartın. ardından bosalan yere ve cevresıne yenıden WD40 puskurtun ve cılalar gıbı tum yuzeye yayın.

bu urunle aynı zamanda her turlu yaglama, pas sokme vs gıbı ıslerınızı de yapabılırsınız.

saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar