Stickerdan kalan yapışkan

Arkadaşlar bu kalan yapışkanı nasıl sökücem motordan? Toz topladı çok kötü görünüyor. Boyayı sökmeden onu ordan almanın bi çaresi var mıdır?

Bir bezi benzin deposuna batır, benzinle hafif ıslattıktan sonra biraz ovala hemen çıkacaktır, daha sonra su ile silip kurut. Bu kadar basit.

Jel şeklinde el dezenfektanları, yapışkan lekesi üzerinde çok etkili.

WD40 veya pas sökücüyü ilgili kısma bir miktar püskürt ve bir iki saat bırak. Ardından aynı işlemi tekrarla ve yarım saat içinde temiz kuru pamuklu bezle silerek çıkart. Artık kalırsa aynı işlemi birkaç kez tekrarlayabilirsin. Boyaya zarar vermeden en ekonomik yolu bu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bebek yağı da deneyin bir de... Motorda değil de başka pek çok yerde etiket yapışkanlarını öyle çok çıkartmışlığım vardır. Sürün emsin, dinlendirin öyle sonra mikrofiber bezle sökün.

Bir bezi benzin deposuna batır, benzinle hafif ıslattıktan sonra biraz ovala hemen çıkacaktır, daha sonra su ile silip kurut. Bu kadar basit.

Çok teşekkürler, WD40'ım yoktu. Tinerden korktum boyayı söker diye.. Söylediğinizi uyguladım mis gibi oldu. Benzinden kafayı bulmuş olabilirim :mrgreen:

Çok teşekkürler, WD40'ım yoktu. Tinerden korktum boyayı söker diye.. Söylediğinizi uyguladım mis gibi oldu. Benzinden kafayı bulmuş olabilirim :mrgreen:

Rica ederim, bir ton yol denedim, sıcak suyundan WD40'ına aralarından en etkilisi buydu. Temiz güzel günlerde kullanın. :)

Depoyu doldururken bile azami dikkat gösteriyoruz damlatmasın boya matlaşır diye.İşinizi gördüyse iyi siz yinede çok kullanmayın.

Boya zaten beyaz, parlak ve mat farketmiyor yani teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar