Stıcker Sökme

Motorun üzerindeki stıcker ları nasıl iz bırakmadan sökbiliriz?

Valla hiç bilmiyorum ama ben 1 hafta sonra söktüm az iz kaldı.zaten kalkıktı biryerleri ilk yapıştırdığımda düzgün yapıştıramamıştım.şimdi bir tane daha aldım 2 saat önce yapıştırdım.yapışkanı nı ısıttım bu daha güzel oldu kusursuz. :cat: kadın resmi aldım sticker :D sökme işine gelince.iz kalır muhakkak ama silinir ıslak bezle falan bastıra bastıra silersin.al iğne sok stickerin bir yerine oradan başla yukarı kaldırmaya hafif kalktığın da da sök yapış gelsin.ama ne yaparsan yap iz kalırr.:cat:

Jawa dan söküceksen fön ile çok hafif ısıtıp sökebilirsin. Bendeki jawanın stikerleri gibiyse tabi. 125 sport tu.

Hocam ben motoru aldığımda her yeri stickerdı. Grenajları sökebiliyosan sök ya da motorun yanına bi saç kurutma makinasıyla gel iyice ısı stickerı zaten anında soyuluyor. boya orjinalse kolay kolay bişey olmaz korkma. ama çokta abartma ısıtma işini :D sentetik vernik dök bi beze iyice sildinmi hiç bişeyi kalmaz.

Motor Jawa 125 sport
Fön makinasıyla ısıtıp sökülünce iz kalırmı bu yapışkanların izi kalıyo toz topluyo

stickeri sökün ondan sonra standart balata spreyini yuzeye sıkıp bastırmadan temizleyin anındagoruntu.net

Motor Jawa 125 sport
Fön makinasıyla ısıtıp sökülünce iz kalırmı bu yapışkanların izi kalıyo toz topluyo
Parçayı söküp arkasından ısıt boyaya zarar verme riski azalır.
O toz toplayan yapışkan kısmınıda ( eğer kalırsa ) kolonya ile sil çıkar. tiner aseton gibi şeyler sürme boyayı bozarsın. Kolonya yada saf alkol halleder onları .

Fön makinasıyla sökebilirsiniz.. Ben sıcak suyla yumuşatıp söktüm bir kaç kez iz kalırsa da bezin ucuna az miktar tiner,aseton ya da benzin damlatıp izleri yok ederbilirsiniz fakat miktar kaçarsa boyaya zarar verir. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar