Sticker kit (Mondial Xtreme max için)

XDy2L7.jpg

Bende bu motordan alacağım için araştırdım sonra kendime sticker tasarladım bastırmak için makinemizde var arkadaşlar elimde Mondial'in Xtreme max modeli için Sticker kit bulunmakta tamamen bütün motor gövdesini kaplayan maalesef şuan sadece 1 model var kendim tasarladım istediğiniz özel resim vs tarz olursa tasarlayabilirim. Özel tasarım isteği olursa ek fiyat olacaktır , zamanla yeni modeller gelecektir. Fiyat:150 TL

NOT:kendim yaptığım için sohbet ortamı oluşabilir diye buraya açtım konuyu.

İstanbul içi elden veya İstanbul dışında kargo ile kapıda ödeme olur, iletişim için buradan özel mesaj veya [email protected] adresinden mail atabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Merhaba , öncelikle foruma hoşgeldin. Duke 200 modeli için yapma planınız var mı ilerde ? Duke için olanlar baya pahalılar ,350 TL civarı. Eğer yaparsanız Duke için 150-200 arası fiyatta olursa alabilirim.

Motorsikletinizi ölçmem gerekli sticker yapıştırılacak yerleri o şekilde ileride belki olabilir :)

Merhaba yurtdisi sitelerde goruyorum cok guzel stickerlar. Merak ediyordum size sorayim. Yagmurda vb bu stickerlar kalkma cikma yapiyor mu? Ve kullanim omru ne kadar?

Merhaba yurtdisi sitelerde goruyorum cok guzel stickerlar. Merak ediyordum size sorayim. Yagmurda vb bu stickerlar kalkma cikma yapiyor mu? Ve kullanim omru ne kadar?

Kolay kolay cikmaz cok hizli yagmurda uzun sure kalirsa belki kenarlari kalkabilir ama cok zor boyle bisey olmasi zaten yapıştırıldıktan 7-10 gün sonra iyice yapışıyor.

Bir model daha eklendi
Modellerimiz:

MPXgkM.png

XDy2L7.jpg

Zamanla yeni modeller gelecektir :)

Teşekkür ederim, fiyatta ktm gibi 300 - 400 TL civarlarına çıkmaz heralde ?

Hayır, KTM sanırım güzelliğine göre fiyat veriyor ben ne kadar büyükse o kadar yapışkan ve malzeme gittiği için onlara göre fiyat belirliyorum motorlarin boyutları çok farklı değil ayni civarda olur fiyatı :)

Harika eline koluna beynine sağlık. RedBull'da şaane olur diye düşünüyorum. Sen RedBull Honda Repsol filan gibi bir iki şey daha tasarlayıp resimlerini buraya at bizim bloğa taşıyalım bu konuyu.

http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/

Atilla bey , teşekkür ederim şuan isteğiniz üzerine redbull ve repsol için tasarlamaya çalışıyorum. Blogunuza taşıma teklifiniz beni çok mutlu etti. Tasarlayıp hemen taşıyabiliriz. Teşekkür ederim. :)

Ben kamuflaj desen öneririm, bir cross motora en çok yakıştıracağım desendir heralde :)

Hayır, KTM sanırım güzelliğine göre fiyat veriyor ben ne kadar büyükse o kadar yapışkan ve malzeme gittiği için onlara göre fiyat belirliyorum motorlarin boyutları çok farklı değil ayni civarda olur fiyatı :)

Teşekkür ederim. Bu güzel fikrine destek olmak isterim, başka motosikletler içinde yapacaksan eğer ; düşündüm destek olabileceğim tek konu sana site açmak olabilir kendi hostumda. Sitenlede ilgilenirim. Hep yabancılar hep yabancılar ! :( , yaptığın şey çok hoşuma gitti :thumleft:. Birde sanırım tanıyorum seni ben 2. modelinde fotoğradın üstüne yazdığın yazıda soyadını gördüm bakalım hatırlayacakmısın beni :) Özel mesaj yolladım bakarsın. Duke içinde bekliyorum hee :cherry: :bestmt:

Son düzenleme:
Tebrikler mesajım bulunsun.Daha sonra motor alınca sticker aramayayım.Birde sorum kaska da sticker uygulayabilir misin?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Bu güzel fikrine destek olmak isterim, başka motosikletler içinde yapacaksan eğer ; düşündüm destek olabileceğim tek konu sana site açmak olabilir kendi hostumda. Sitenlede ilgilenirim. Hep yabancılar hep yabancılar ! :( , yaptığın şey çok hoşuma gitti :thumleft:. Birde sanırım tanıyorum seni ben 2. modelinde fotoğradın üstüne yazdığın yazıda soyadını gördüm bakalım hatırlayacakmısın beni :) Özel mesaj yolladım bakarsın. Duke içinde bekliyorum hee :cherry: :bestmt:

Tanıdım sanki :) site gerçekten çok iyi olur, yakınız hem buluşup birlikte uğraşabiliriz :)

Ben kamuflaj desen öneririm, bir cross motora en çok yakıştıracağım desendir heralde :)

Tavsiyeniz için teşekkürler aklıma gelmemişti :), şuan atilla beyin tavsiyesi üzerine Repsol ve Red Bull temaları üzerinde çalışıyorum en yakın zamanda kamuflaj desenli bir çalışma deneyeceğim teşekkürler tavsiyeniz için :)

Yeni bir model daha eklendi
Repsol!:
rmjZl7.jpg

Umarım beğenirsiniz :)

Atilla bey , teşekkür ederim şuan isteğiniz üzerine redbull ve repsol için tasarlamaya çalışıyorum. Blogunuza taşıma teklifiniz beni çok mutlu etti. Tasarlayıp hemen taşıyabiliriz. Teşekkür ederim. :)

Asıl ben çok teşekkür ederim. Forumun X-Treme Max bölümünde önceki sayfalarda bu konuyu tartışmıştık. Çabanı görünce çok mutlu oldum. Başarılı olman için elimden geleni yapmak bizim de işimize gelir çünkü X-Treme Max özellikle uzun boylular için en ekonomik ve ideal motor ama tek siyah renk üretiliyor ve üzerinde ki stickerlerin tek düzeliği canımızı sıkıyordu. Ben özellikle RedBull X-Yreme Max'Im olsun çok isterim.

Aklımdayken, yukarıda bir kardeşimizin önerisi olan "kamuflaj" desenini de unutma.

Bloğumuz için ön fikir; Sanırım Türkiye'nin en çok tıklanan special motor bloğuyuz. Google reklamı dahi almadan tamamı ile düşük bütçeli insanlara yardımcı olmak için verdiğimiz etkili bir uğraştır. Umarım sana da başarı getirir.

Saygılarımla.

Toprak bey yalan olmasın kaskı daha almadım ama düşündüğüm kask nasipse shoei
link aşağıda motor içinde nasipse şubat fuarını bekliyorum.

http://www.feyizoglu.com/GT-Air-Vizorlu-Kapali-Kask_47664.html#0
hatta eşim içinde kaskı çiçekli pembe kaplatmayı düşünebilirim.Çünkü pembe modeller çok az.İlginiz için teşekkür ederim.

Sipariş vereceğiniz zaman istediğiniz tasarıma uygun bir çalışma yollayabiliriz ön fikir için daha sonra kaskın ölçülerini alıp ona göre stickerlarınızı yollayabiliriz kargo ile fiyatı özel mesaj ile bildirebilirim eğer almak isterseniz buradan özel mesaj yoluyla yada [email protected] adresinden mail atabilirsiniz teşekkürler :)

Oncelikle calismaliriniz icin sizi tebrik ederim.Bendede agv longway2 cene acilir duz gri renk kask var googledan agv kasklarindan banada uygun bi model ayarlarsan ozelden konusalim :)

Oncelikle calismaliriniz icin sizi tebrik ederim.Bendede agv longway2 cene acilir duz gri renk kask var googledan agv kasklarindan banada uygun bi model ayarlarsan ozelden konusalim :)

Özel mesaj olarak ne tür bir tasarım istediğinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim daha sonra fiyat konuşabiliriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar