Start tv.

Start tv digitürk kanal 75'de yayında. :cat: İlgilenen üyelere duyrulur.

o ne yav!?

banro nedir bu start tv, bende ne digitürk var ne uydu anten o yüzden anlat biraz.

Jawa digitürk 'de yeni yayına geçti.Otomotiv sanayii hakkında bir program. Akşam saat 11 gibi yarım saat motosiklet yarışlarından görüntüler var geriye kalanı otomobil tanıtımı ve yarışlarına ayrılmış.Daha ne olduğunu pek anlamış değilim. Diğer sitelerde pek olumlu yorumlar yok.

Olumlu yorum yapmayanlara sormak gerek ... Ortalık motosiklet ile ilgili programlarla mı kaynıyor da program beğenmiyorlar ?

Bir köşesinde motosiklete yer verilen bir program ne kadar kötü olabilir ki? Hem de motosiklet kültürünün çok az yaşandığı, media'da yeri olmayan bir alanda..

geçen gün uydu olan bi mekanda motorturk diye bi kanal gördüm.ralli görüntülerinden sonra motosikletler ile ilgili yayın olacağının reklamını yaptı ama zamanım olmadığı için bekleyip göremedim.varmı bu kanalı bilen?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jawa, ben izliyorum genelde crosslara yer veriyorlar bazende yeni çıkan racingleri falan tanıtıyorlar motosikletle ilgili program yapıyorlar bizde var evde canım sıkıldımı bazen izliyorum işte

speed senin erotizm cennetinde beynin sulanmış galiba!ayrıca insan motordan arabaya terfi olmaz, buna attan inip eşşeğe binmek denir haberin olsun.

motors tv daha güzeldi..... üzüldüm

start tv sanki 1985 yılından yanın yapıyor iğrenç ötesi bir kanal birde türkçe bizimkiler yapmaya çalışmışlar iyice içine mıçmışlar iğrenç inşallah tez zamanda batar kapanır....

ben motors tv mi geri istiyorum.....

benim dijitürküm başkamı yaaa
eminmisiniz 75 ci kanalın motor kanalı olduğuna
bendeki 75 den sailing falan çıkıyo?

iNfiNite, arkadaşıma katılıyorum motors tv de bazı motorların tanıtımı falan da güzel oliodu gerçi hep aynı şeylerdi ama güzeldi :queen:

redkid' Alıntı:
benim dijitürküm başkamı yaaa
eminmisiniz 75 ci kanalın motor kanalı olduğuna
bendeki 75 den sailing falan çıkıyo?

kumandadaki OPTS tuşuna bas oradan menü'ye gir oradan da KURULUM ve oradanda KANAL ARAMA.. buna ok dersen tekrar kanalları set edecek ve yeni kanalları da görebileceksin.. mesela kanal 5'de dizi kanalı da açıldı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar