Star 103 gitti yamaha Rx geLdi :)

arkadaşlar geçen haftada söylediğim gibi star 103ümü sattım rexi aldım az önce yağmur yağdığından pek gezemedm tadını cıkaramadım cok souktu hava yarında resimnlerini cekip atarım buraya herkeze kazasız sürüşler

arkadaslar hemen resim cektim kusura bakmayın yıkamadım ama bu halini idare edin birazdan geri götürcem cigerimi :( bakalm nnsl yapcam yavv

arkadaşlar aynaları yoktu diyeceksiniz ama aynalarınıda bu gün takacaktım :(

Son düzenleme:
hayırlı olsun motorun :) sana önerim motorun ömrünü fazla tutmak istiosan dandik akaryakıt artığı isimsiz 2 zamanlı yağ kullanma,aşırılı devirli kullanma birde egsoz , hava filtresini we karbüratörle oynama,eğer oynarsan 3-4 ay gider daha sonra pişman olursun :) aynı benim gibi..

arkadaşlar yorumlarınız için sağolun biraz yeniyim daha tamda kullanamıyom bana yardımcı olursanız sevirinirim star 103 ten buna gectim ck büyük gelio :)

hayırlı olsun motorun :) sana önerim motorun ömrünü fazla tutmak istiosan dandik akaryakıt artığı isimsiz 2 zamanlı yağ kullanma,aşırılı devirli kullanma birde egsoz , hava filtresini we karbüratörle oynama,eğer oynarsan 3-4 ay gider daha sonra pişman olursun :) aynı benim gibi..

bu arada arkadasım eyw saol sende dediklerini yaparım adam öçnceden oynamışmı bilmiorm bunu nasıl anlarım hava filtresini karbüratörle oynanmısmı faln nasıl anlarım ?yardımcı olursan sevirnirm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim hayırlı olsun çok sevindim senin adına :).kazasız belasız sürüşler dilerim :).

Hayırlı olsun arkadaşım fena makina almışsın aman dikkat buralarda onun lakabı ölüm makinası :queen::queen: altından sabun gibi kayar gider çook dikkat yani :queen: Bide şu profilinden motosikleti bölümünden değiştir artık şu star 103 yazısını :queen:

sen sök hava filtresini çek resimlerini bakalım ne var içinde :)
karbüratörü elleme ne oynaması yapıcak ki rx e

sen sök hava filtresini çek resimlerini bakalım ne var içinde :)
karbüratörü elleme ne oynaması yapıcak ki rx e

Arkadaş 2 zamanlıdan pek anlamam ama ne yapılcakki sözünün tek cevabı Hatay:queen: neler neler yapıyorlar motorlara bir bilsen acırsın motorların hallerine :queen:

hayırlı olsunda hangısını aldın 115mi 135 mi :silent: Kazasız belasız sürüşler Hoşgeldın Rx serisine :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar