STAJYER EHLIYETLILER

Malum 8 gün sonra meşhur Stajyer Ehliyet dönemi başlayacak.. Bu konuda da pek çok yaşanan tecrübe ve sorular olacak. Hem forum kirliliği olmaması için hem de stajyer ehliyetlerinin tek bir başlık altında birbirleri ile buluşması için böyle bir konu açtım. Umarım herkese faydası olur....

Not: Adminlerden ricam mümkünse başlığı sabitlerlerse ulaşmaları daha kolay olur insanların...

Ne yazılcak bu konuya pek anlamadım. Duygu ve düşünceler mi? Stajyer ehliyet işte alıp sürüceksiniz basit. 75 puan ceza yerseniz reset atıcaksınız ehliyete :)

bende anlamadım acıkcası ne önemli stajyer ehliyette. ceza puanı dışında bir fark yok arkadaşlar stajyer ehliyette. tecrübe edilecek şey 2 senemi süresi o süre boyunca verilmiş minimize ceza puanını kullanmak. bukadar

Dışardan bakınca evet haklısınız. Ancak uygulamada bir sürü alt başlık çıkacaktır. Sınıf değiştirme-Kaza yapıldığında presedurler vs vs. Şimdi aklımıza gelmeyen ama konuşulup paylaşılması gereken bir çok konu olabilir. Bu başlık sadece stajyer ehliyetli üyelerimizin paylaşım yeri olabilir. (Tabi ki ehliyet konusu ile ilgili olarak)

Acildi zaten konusu mobildeyim bulamicam simdi onu, konu kilit pls

Bende merak ediyorum,şimdi a2 ehliyetim var ve b ehliyetinin dosyasınıda aldım fakat randevu alamadığım için ehliyeti alamıyorum,stajyer olarakmı geçicek ve bir sorum daha var,arkadaştan duyduguma göre karta çevirmesen bile bankaya yatırılacak ücreti yatırdıgın takdirde stajyer olmaktan kurtuluyomuşsun aslı astarı varmı,bilen biri açıklasın lütfen

Stajyer ehliyet için açılmış dünya kadar başlık varken neden bu başlık sabitlensin diye sorasım geldi. Bu mesaj da onlarca mesaj üstüne bir forum kirliliği yaratmamış mıdır?

Bende merak ediyorum,şimdi a2 ehliyetim var ve b ehliyetinin dosyasınıda aldım fakat randevu alamadığım için ehliyeti alamıyorum,stajyer olarakmı geçicek ve bir sorum daha var,arkadaştan duyduguma göre karta çevirmesen bile bankaya yatırılacak ücreti yatırdıgın takdirde stajyer olmaktan kurtuluyomuşsun aslı astarı varmı,bilen biri açıklasın lütfen

Randevu almanıza gerek yok direk gidin işleminizi yapıyorlar. Randevu sayfasında bilgisini bulabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------

Stajyer ehliyet için açılmış dünya kadar başlık varken neden bu başlık sabitlensin diye sorasım geldi. Bu mesaj da onlarca mesaj üstüne bir forum kirliliği yaratmamış mıdır?

Ya ben yazamıyorum yada siz anlamıyorsunuz. O başlıkların hepsi ne olacak nasıl olacak soruları ile alakalı bilmem yanlışmıyım??? Bu başlıkta ise 04.01.2016 tarihinden sonra stajyer ehliyet alan arkadaşlarımız toplansın bilgi paylaşımı yapılsın diye açıldı..

randevu sayfasında söylemek istedikleri şu bu belgeler 2 yıl geçerli iki yıl sonra geçerli olmuyor bundan dolayı 2 yılı dolmak üzere olan kişilerin randevu almadan gitmelerini söyluyorlar 15 günlük sertifikayla gelin demiyorlar gidin bi deneyin gene ama yanlış bilgi olmasın işleminizi yapmayabilirler bu arada randevu alamazsınız çünkü hepsi doldu bence emniyette muamelecilerle anlaşmaya çalışın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar