Stajyer ehliyeti 2016 başlıyor. Yeni ehliyetler 80 ülkede geçerli olacak

adam başına gelecekleri biliyor. ehliyet alacaksınız, sonra talepler "baba araba al, baba motor al"a dönüşecek. düşünmüştür, destek vermemeye karar vermiştir :)

3 yıldan beri motor istiyorum 2 sene önce kendi paramla alcaktım önce ehliyet dediler ee vakit geldide nolduki =/

Valla motor almaktan felan vazgeçirttim ehliyeti bu sene içinde almaya çabalıyorum.Zaten bahsız bedeviyim stajer ehliyetim aldığım gün felan biter gider kim uğraşak bu kadar şeyle.Aman Allah korusun.

yormayın kendinizi
http://www.resmigazete.gov.tr/default.aspx#
linke bakın. 17/04/2015 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. uygulama 01/01/2016 dan itibaren

selamlar, konuyla ilgili birşey sormak istiyorum, diyelimki ehliyeti kanun çıktıktan sonra aldık fakat bu 2 yıllık stajyer döneminde hiç motosiklet kullanmadık veya trafiğin olmadığı yerden gittik geldik herhangi bi sıkıntı olurmu yani sen hiç trafiğe çıkmamışsın çıkman lazımdı gibi falan.

31 10 98 doğumluyum son sınav 10 ekim diyor ne yapmaliyim

125cc bakmalisin.

@yolcu_24 nasil anlayacaklar ki trafige cikip cikmadigini, o sadece gostermelik bir sey bence...

Bir de B ehliyeti alan 2 sene yaninda ehliyetli biriyle dolasmak zorundaymis, bunu gercekten uygulayacaklar mi merak ediyorum...

yeni ehliyetlerle ilgili yönetmelik resmi gazetede yayımlandı.
bu sefer kesin gözüyle bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar