Stajyer ehliyet ??

18 nisandaki ehliyet sınavından itibaren stajyer ehliyete başlanacağını bizzat kendim sürücü kursundan öğrendim öğrenmez olaydım bu kanunun otomobiller dışında motosikletlerdede uygulanacakmı bilen arakadaşlar abilerimiz varsa yardımcı olabilirlermi ?:silent:

Motosikleti
Dl650vstorm
2 senedir nisan dönemi stajyer ehliyet dönemi başlıyor deniliyo...:farao:
yok yaa o kanunun çıkacağı filan yok. siz rahat olun .:bounce:

vallahi beyler korkum ondan yana 2-3 senedir bende cok duyuyorum gelicek denipte gelmediğini ancak 1tane ürücü kursunda gelio dendi bide baska bi sürücü kursundada reklamını gördüm hemen alın diye ama malum reklam :) teşekkür ederiz yinede bu konuda bilen varsa motosiklete gelip gelmiceni yazan olursa sevinirim saygılar

Motosikleti
Dl650vstorm
hatırlarsanız bi arada ilkokul mezunları için son fırsat dedilerdi...o son fırsat 5-6 senedir devam ediyo :mrgreen: şimdide bu stajyer işi çıktı son 2 senedir .:cherry:

sstajyer nasıl oluyor aydınlatırmısınız duymamıştm

Benim Sürücü kursum var ; Henüz öYLe bir yazı ulasmadı elimize...

ya bende b ye girdim a2 var trafikten 68 kalmışım ya nisanda giricem bide bu olursa varya çok kötü olur ya

sürücü kurslarının projeleri , o gidip arkadaşlarına söyleyecek gençler stajer olmamak için 2 yıl cok gelecek , sürücü kurslarına gidecek müşteri = para

ben bildim bileli bu stajyer olayı gündemde.. artık bu olaya hiç inanmamaya başladım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar